Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κύπρος: Σοβαρά βήματα προόδου διαπιστώνει η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

tags :
Κύπρος: Σοβαρά βήματα προόδου  διαπιστώνει η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ
Κύπρος: Σοβαρά βήματα προόδου και προοπτική για τη συνέχεια διαπιστώνει η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ σε επιστολή της προς τον πρόεδρο Αναστασιάδη
Έγιναν σοβαρά βήματα προόδου και έτσι ανοίγεται δημιουργικά προοπτική για τη συνέχεια, αναφέρει η Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, J. Lutte, σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, που παραλήφθηκε σήμερα (13/9).
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, στην επιστολή της η κυρία Lutte υπογραμμίζει ότι οι διαβουλεύσεις που είχαν, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της, επέτρεψαν να γίνουν σοβαρά βήματα προόδου και ότι έτσι ανοίγεται δημιουργικά προοπτική για τη συνέχεια.
Ο κ. Προδρόμου σημειώνει πως είναι σημαντικό ότι η κ. Lutte δηλώνει ότι είναι «ευγνώμων για την επιβεβαίωση της συνεχιζόμενης προσωπικής δέσμευσης», του Προέδρου της Δημοκρατίας στην προσπάθεια για συμφωνία Όρων Αναφοράς.
Η κυρία Lutte καταλήγει ευχαριστώντας τον Πρόεδρο για την πολύ παραγωγική δέσμευση του στην προσπάθεια, εκφράζοντας και την επιθυμία για νέα συνάντηση το συντομότερο, επισημαίνει ο κ. Προδρόμου.
Υπογραμμίζει, επίσης, ότι η σαφής επιβεβαίωση της κ. Lutte για τη συνέχιση της προσπάθειας έχει ιδιαίτερη σημασία ως προς τον στόχο μας που είναι η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης