Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εξώδικο Creta Farms προς Κ. Δομαζάκη: Έτσι «κατέστρεψε» οικονομικά την εταιρεία

tags :
Εξώδικο Creta Farms προς Κ. Δομαζάκη: Έτσι «κατέστρεψε» οικονομικά την εταιρεία
Η Creta Farms ισχυρίζεται ότι η αναστολή διαπραγμάτευσης της εισηγμένης στο ΧΑ ήταν αποτέλεσμα των συκοφαντικών ενεργειών του Κ. Δομαζάκη
Με ένα πολυσέλιδο εξώδικο προς τον Κ. Δομαζάκη, η διοίκηση της Creta Farm καταγγέλλει τον πρώην διευθύνων σύμβουλο για το ότι η εταιρεία βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.
Στο εξώδικο παρουσιάζονται όλες οι ενέργειες του Κ. Δομαζάκη, οι οποίες «διέσυραν» την εταιρεία στο επενδυτικό κοινό, τους πιστωτές, τους καταναλωτές και τους συνεργάτες της.
Όπως επισημαίνεται η αναστολή διαπραγμάτευσης της εισηγμένης στο ΧΑ ήταν αποτέλεσμα των συκοφαντικών ενεργειών του Κ. Δομαζάκη, όπως και η δραστική μείωση του factoring.
Η διοίκηση της Creta Farm καταλογίζει στον Κ. Δομαζάκη την αποκλειστική ευθύνη της δυσμενούς κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η Εταιρεία και του καταλογίζει αδιαφορία για τις τύχες των 850 οικογενειών των εργαζομένων της, τα συμφέροντα των μετόχων της, όπως και εκείνα των πιστωτών, προμηθευτών και συνεργατών της.
Προαναγγέλλει δε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για απόδοση αστικών και ποινικών ευθυνών που προκύπτουν από τις παράνομες και υπαίτιες πράξεις του.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης