Τελευταία Νέα
Διεθνή

Coveney (ΥΠΕΞ Ιρλανδίας): Οι επιχειρήσεις πρέπει να προετοιμαστούν για ένα «no deal Brexit»

Coveney (ΥΠΕΞ Ιρλανδίας): Οι επιχειρήσεις πρέπει να προετοιμαστούν για ένα «no deal Brexit»
Οι επιχειρήσεις πρέπει να συνεχίσουν να προετοιμάζονται για μια αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, προειδοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας, Simon Coveney
Δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στις συνομιλίες για το Brexit και οι επιχειρήσεις πρέπει να συνεχίσουν να προετοιμάζονται για μια αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, προειδοποίησε σήμερα (26/8/2019) ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας, Simon Coveney.
«Εξακολουθούμε να μην έχουμε το αποτέλεσμα που αναζητούμε, το οποίο είναι μια συμφωνία για την αποτροπή ενός “no deal Brexit”.
Έτσι, το μήνυμα της ιρλανδικής κυβέρνησης προς όλους όσους συνδέονται με το Brexit... είναι “προετοιμαστείτε για no deal”, ανέφερε ο Coveney, μιλώντας στον ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό «RTE».
Ο Coveney δήλωσε, παράλληλα, ότι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος, καθώς η ΕΕ εμμένει στη θέση της ότι οποιαδήποτε συμφωνία πρέπει να γίνει με βάση τη Συμφωνία Αποχώρησης που έχει διαπραγματευτεί τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης