Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων με το βλέμμα στη Moody’s – Οι τράπεζες στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων με το βλέμμα στη Moody’s – Οι τράπεζες στο επίκεντρο
Η χθεσινή κίνηση των τραπεζικών μετοχών αναμένεται από τους αναλυτές να έχει συνέχεια και στη σημερινή συνεδρίαση
Η αξιολόγηση της Moody’s σήμερα (23/8) το βράδυ να τραβήξει τα βλέμματα των επενδυτών, με την αγορά να περιμένει μία αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των τραπεζών λόγω εταιρικών αποτελεσμάτων, τα οποία θα ξεκινήσουν να δημοσιεύονται από την επόμενη εβδομάδα.
Σημειώνεται πως στις 29/8 θα δημοσιεύσουν αποτελέσματα η Εθνική Τράπεζα και η Alpha Bank.
Την ίδια μέρα δημοσιεύουν αποτελέσματα εξαμήνου και τα ΕΛΠΕ, ενώ η Motor Oil θα έχει δημοσιεύσει το δικό της εξάμηνο μία μέρα νωρίτερα (28/8).
Η αγορά έδειξε καλές διαθέσεις στη χθεσινή συνεδρίαση και οι τραπεζικές μετοχές κατάφεραν μετά από αρκετές μέρες διόρθωσης να απορροφήσουν τις πωλήσεις και να κινηθούν υψηλότερα.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η μετοχή του ΟΛΠ καθώς η Cosco θα παρουσιάσει σήμερα το επενδυτικό πλάνο των 800 εκατ. ευρώ.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει να κινείται σε θετικό έδαφος οδηγούμενη από τις τράπεζες.
Η αξιολόγηση της Moody’s θα είναι στο επίκεντρο.

Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε μία συνεδρίαση μεταβλητότητας καθώς οι επενδυτές περιμένουν την τοποθέτηση του προέδρου της FED στη διάσκεψη κορυφής και την αξιολόγηση της Ελλάδος από τον οίκο Moody’s.

Beta
Περιμένουμε να επικρατήσουν θετικές τάσεις στη σημερινή συνεδρίαση με το ενδιαφέρον να είναι στις τράπεζες ενόψει των ανακοινώσεων των εταιρικών τους αποτελεσμάτων την επόμενη εβδομάδα.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης