Σύσκεψη με τον υφυπουργό και τον γ.γ. Αθλητισμού θα έχει αύριο (7/8) ο Κ. Μητσοτάκης - Στο υπουργείο Ναυτιλίας την Πέμπτη (8/8)

Σύσκεψη με τον υφυπουργό και τον γ.γ. Αθλητισμού θα έχει αύριο (7/8) ο Κ. Μητσοτάκης - Στο υπουργείο Ναυτιλίας την Πέμπτη (8/8)
Σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού θα έχει αύριο, Τετάρτη 7 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός,ενώ θα υποδεχτεί και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας
Σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, θα έχει αύριο, Τετάρτη 7 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα υποδεχτεί και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας.
Ειδικότερα, αύριο, Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 13:00 μ.μ., ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.
Στις 18:00 μ.μ., ο κ. Μητσοτάκης θα υποδεχτεί τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο Β’.
Επιπλέον, την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, στις 9.00 π.μ., ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Στη διάρκεια σύσκεψης που θα ακολουθήσει, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, θα ενημερώσει τον κ. πρωθυπουργό για τα θέματα αρμοδιότητάς του.
Μετά το πέρας της σύσκεψης θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

www.bankingnews.grbankingnews.gr

BREAKING NEWS