Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη με τον υφυπουργό και τον γ.γ. Αθλητισμού θα έχει αύριο (7/8) ο Κ. Μητσοτάκης - Στο υπουργείο Ναυτιλίας την Πέμπτη (8/8)

Σύσκεψη με τον υφυπουργό και τον γ.γ. Αθλητισμού θα έχει αύριο (7/8) ο Κ. Μητσοτάκης - Στο υπουργείο Ναυτιλίας την Πέμπτη (8/8)
Σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού θα έχει αύριο, Τετάρτη 7 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός,ενώ θα υποδεχτεί και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας
Σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, θα έχει αύριο, Τετάρτη 7 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα υποδεχτεί και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας.
Ειδικότερα, αύριο, Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 13:00 μ.μ., ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.
Στις 18:00 μ.μ., ο κ. Μητσοτάκης θα υποδεχτεί τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο Β’.
Επιπλέον, την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, στις 9.00 π.μ., ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Στη διάρκεια σύσκεψης που θα ακολουθήσει, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, θα ενημερώσει τον κ. πρωθυπουργό για τα θέματα αρμοδιότητάς του.
Μετά το πέρας της σύσκεψης θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης