Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Opticomm Hellas: Οικονομικές, μοντέρνες και αξιόπιστες λύσεις σε μια τεράστια ποικιλία επώνυμων γυαλιών ηλίου

tags :
Opticomm Hellas: Οικονομικές, μοντέρνες και αξιόπιστες λύσεις σε μια τεράστια ποικιλία επώνυμων γυαλιών ηλίου
Opticomm Hellas: Οικονομικές, μοντέρνες και αξιόπιστες λύσεις σε μια τεράστια ποικιλία επώνυμων γυαλιών ηλίου
Η Opticomm Hellas είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και διάθεσης φακών ηλίου Carl Zeiss Vision Sunlens και σκελετών οράσεως και ηλίου από το 1972.
Σήμερα, στο τιμόνι της εταιρείας η δεύτερη γενιά, συνεχίζει την ανοδική πορεία, θέτοντας νέους στόχους, πιστή πάντα στις ίδιες αξίες όπως ο σεβασμός στο πελάτη-συνεργάτη, η ακεραιότητα, η συνέπεια, η αξιοπιστία.
Η εταιρία πλέον έχει διευρύνει το φάσμα των προϊόντων της και εκτός από την τεράστια ποικιλία επώνυμων φακών ηλίου Carl Zeiss Vision Sunlens και φακών ιδιωτικής ετικέτας Opticomm Sunlens, έχει αναπτύξει επιτυχημένες συνεργασίες με fashion και independent brands του εξωτερικού, καθώς και δύο σειρές ιδιωτικής ετικέτας σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, αναζητώντας να προσφέρει οικονομικές αλλά παράλληλα μοντέρνες και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της.
Η επιχείρηση στεγάζεται σε ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον.
Στόχος μας είναι η έμπρακτη κάλυψη των αναγκών των οπτικών και του τελικού καταναλωτή με προϊόντα ‘value for money’, μέσα από μια συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών μας και με εμπιστοσύνη πάνω απ’ όλα στον άνθρωπο. Στα πλαίσια δε της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υποστηρίζουμε σε μόνιμη βάση την Κιβωτό του Κόσμου και το έργο της.
Σήμερα η Opticomm Hellas αντιπροσωπεύει και διανέμει τα παρακάτω brands μέσα από ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο διανομής:

Carl Zeiss Vision Sunlens  Inspiration made by Carl Zeiss Vision technology

Η γόνιμη μακροχρόνια συνεργασία (πλέον των 50 χρόνων) και η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον Οίκο Carl Zeiss Vision Sunlens, καθιστά την Opticomm Hellas έναν από τους δυνατούς συνεργάτες παγκοσμίως.
Η συλλογή φακών ηλίου Carl Zeiss Vision διατίθεται σε τεράστια ποικιλία υλικών, σε περισσότερα από 120 χρώματα, 4 βάσεις, 5 διαφορετικά μεγέθη (από 70-85mm), εσωτερικές επιστρώσεις και αντιχαρακτικούς καθρέπτες που συνοδεύονται από την κάρτα γνησιότητας και εγγύησης ποιότητας Carl Zeiss Vision Sunlens. Φακοί οργανικοί (CR39), Polyamide /Nylon (PA), Polycarbonate (PC) καλύπτουν διαφορετικές χρήσεις και ανάγκες των οπτικών και τελικών καταναλωτών.
Η ήδη ευρεία γκάμα φακών ηλίου  συμπληρώνεται από τους φακούς ιδιωτικής ετικέτας Opticomm Sunlenses.
Φακοί απορροφητικοί, υψηλής ποιότητας UV 400 με την εγγύηση, την τεχνογνωσία και την πείρα που μας ακολουθεί ως Sunlens Experts όλα αυτά τα χρόνια.  
Η συλλογή περιλαμβάνει Οργανικούς Φακούς CR-39, Mineral Lenses -  Κρύσταλλα , Polycarbonate PC Lenses, TAC Film Lenses που διατίθενται με εσωτερικές επιστρώσεις  hydrophobic και super hydrophobic καθώς & καθρέπτες σε Base 4, 6 και 8.
Επιπλέον υπάρχουν Φακοί Polarized διαθέσιμοι σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες.
Μια νέα οικονομική πρόταση καλής ποιότητας που τοποθετεί την Opticomm Hellas ανάμεσα στους σημαντικότερους συνεργάτες των οπτικών σε V Plano φακούς ηλίου.

Wearing a frame should be fun

Το επιτυχημένο και ιδιαίτερο Ολλανδικό brand σκελετών οράσεως ξεκίνησε δυναμικά το 2005 και κατάφερε να αναρριχηθεί στο νο 3 του πιο δημοφιλούς brand της Ολλανδικής αγοράς οπτικών!
Με μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, λιτές και μοντέρνες γραμμές με προσωπικότητα και μινιμαλιστική ρετρό διάθεση, ζωντανά και ταυτόχρονα διακριτικά χρώματα και εξαιρετικά εμπορικά μοντέλα, τα γυαλιά αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των ματιών σαν μέσα από πίνακα! Χρησιμοποιώντας υποαλλεργικά υλικά, ανοξείδωτο ατσάλι, Mazzucchelli acetate, και συνδυάζοντας τα με μοναδική δεξιοτεχνία, εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα σκελετών με άνεση στη χρήση.
Η Dutz eyewear, με διανομή σήμερα σε 25 χώρες, έρχεται να γεφυρώσει το κενό μεταξύ του συνηθισμένου και του μοντέρνου με μια So Dutz φιλοσοφία!


Crowned Independent Generation

Νέο Independent design eyewear brand από το Μιλάνο, τη μητρόπολη της μόδας, handmade in Italy, στους Δολομίτες, με μοναδική δεξιοτεχνία.
Ακολουθεί  τη μόδα και ταυτόχρονα πειραματίζεται δημιουργώντας σκελετούς νέας γενιάς, με ένα σύγχρονο, καλαίσθητο αυθεντικό design, ‘καθαρές’ νεανικές σιλουέτες, ιδιαίτερο φινίρισμα και υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών υλικά όπως ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι – μοναδικό στη κατηγορία του- για ένα εξαιρετικά ελαφρύ, λεπτό και διαχρονικό σκελετό με μεγάλη άνεση στη χρήση, Ιταλικό Mazzucchelli acetate επεξεργασμένο με τις τελευταίες τεχνικές παραγωγής και φακούς Carl Zeiss σε επιλεγμένα μοντέλα. Το brand χρησιμοποιεί την κορώνα, ένα αρχαίο σύμβολο status όλων των εποχών στο λογότυπό του, για να το επαναφέρει στο θυμικό όλων των γενεών ως ‘statement piece’. Ετσι λανσάρεται η συλλογή ‘Crowned Independent Generation’. Το κάθε γυαλί συνοδεύεται από μια έξυπνη, πολυχρηστική θήκη.

Stylish, sophisticated British feminity

Η Karen Millen, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της βρετανικής γυναικείας ένδυσης, με συμμετοχές στα μεγαλύτερα fashion shows παγκοσμίως, δημιουργεί συλλογές γυαλιών που αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες, χρώματα και σχέδια του Pret-a-Porter κάθε σεζόν και προβάλλουν την έντονη προσωπικότητα της σημερινής γυναίκας που ζει τη ζωή της με ενέργεια, δυναμικότητα και πάθος.
Σχεδιασμένα με ασυμβίβαστη προσοχή στη λεπτομέρεια και τολμηρή χρήση χρώματος, τα γυαλιά Karen Millen δημιουργούν στυλ για να κολακεύουν πολλά διαφορετικά σχήματα προσώπου και αποτελούν μια κομψή, θηλυκή και ταυτόχρονα οικονομική πρόταση για όλη την ημέρα.

 Affordable British performance sports eyewear

Με έδρα την Οξφόρδη της Αγγλίας, η Sunwise® παράγει από το 1996 υψηλής ποιότητας και απόδοσης γυαλιά & σε πολύ προσιτές τιμές.
Όλοι οι σκελετοί είναι εξαιρετικά ελαφριοί αλλά ταυτόχρονα  ισχυροί και ανθεκτικοί, ενώ εξαιρετικής ποιότητας και τεχνολογίας φακοί παρέχουν 100% προστασία από UVA & UVB αόρατες υπεριώδεις ακτίνες, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IS012312 των γυαλιών ηλίου.
Η πρωτοποριακή της καινοτομία και η δέσμευση της τελειότητα έχει βραβευτεί μεταξύ άλλων με το βραβείο ‘Demonstrating Excellence in International Trade’. Τα τελευταία χρόνια το brand Sunwise έχει κάνει δυναμική εισαγωγή και στην αγορά των πολωτικών φωτοχρωμικών φακών με τεχνολογία Chromafusion ® 3.0 παρέχοντας πλήρη κάλυψη στους αθλητές όλες τις ώρες.
 Εξαιρετική ‘value for money’ επιλογή για τους λάτρεις του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας.

 Simple eyewear leads to a relaxed, comfortable life

Το brand Eyecroxx χαρακτηρίζεται από μια έξυπνη, casual συλλογή σκελετών οράσεως με τα αντίστοιχά τους μοντέρνα clip-on.
Με απλές καθαρές γραμμές, προσεγμένες μινιμαλιστικές λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας, ελαφριές κατασκευές για περισσότερη άνεση στη χρήση, το brand Eyecroxx προασπίζει μια απλή, ελεύθερη και άνετη στάση ζωής.
Μια unisex, οικονομική συλλογή εμπνευσμένη από τις ανάγκες του καθημερινού τρόπου ζωής, για καταναλωτές που προτιμούν να φορούν γυαλιά με βασικό κλασσικό σχήμα αλλά μοναδικά σε λεπτομέρειες.
Στόχος της Eyecroxx είναι να παρέχει στους συνεργάτες της εμπορικά, ‘εύκολα’ μοντέλα σε προσιτές τιμές που να ικανοποιούν τις ανάγκες των τελικών καταναλωτών σε μια ‘win-win’  μακροχρόνια συνεργασία.

An all-time-classic eyewear perspective


Η μάρκα Blade εξειδικεύεται στους σκελετούς οράσεως και προτείνει μια εκτεταμένη συλλογή για τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Περιλαμβάνει σχέδια σύγχρονα, μοντέρνα ή πιο κλασικά από νεανικά μέχρι για πρεσβύωπες διοπτροφόρους, με προσεγμένη κατασκευή, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, κοκάλινα ή μεταλλικά που αποτελούν μια σίγουρη οικονομική επιλογή για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.
Άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση.

The stylish way to face everyday life

Μια ευρεία γκάμα γυαλιών ηλίου που ταιριάζουν απόλυτα με τη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της ίδιας εταιρείας.
Ο σύγχρονος, νεανικός σχεδιασμός τους, τα ιδιαίτερα χρώματα και υλικά, οι προσεγμένες λεπτομέρειες και η ποιότητα κατασκευής αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής Reflet τόσο στα γυαλιά όσο και στα ρούχα της.
Ευκολοφόρετο, για όλες τις ώρες της ημέρας, το brand Reflet απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη μιας προστατευμένης όρασης μέσα από ποιοτικούς φακούς, χωρίς να περιορίζεται η άνεση και η κομψότητα. Άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση, προσιτή πολυτέλεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης