Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το μερίδιο της LG στην αγορά των οικιακών συσκευών αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς με το νέο προηγμένο στεγνωτήριο για το 2019

tags :
Το μερίδιο της LG στην αγορά των οικιακών συσκευών αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς με το νέο προηγμένο στεγνωτήριο για το 2019
Το μερίδιο της LG στην αγορά των οικιακών συσκευών αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς με το νέο προηγμένο στεγνωτήριο για το 2019
Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την επέκταση του μεριδίου της στην παγκόσμια αγορά της φροντίδας των ρούχων, δεσμεύεται να κυκλοφορήσει φέτος το προηγμένο στεγνωτήριο Dual Ιnverter Heat Pump σε 50 αγορές, αυξάνοντας σημαντικά τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης δημοφιλούς οικιακής συσκευής παγκοσμίως.
Με την ενεργειακή απόδοση και την αντιμετώπιση των αερομεταφερόμενων σωματιδίων, όπως αλλεργιογόνα και σκόνη, να είναι σημαντικές ολοένα και περισσότερο παγκοσμίως, οι νέες τεχνολογίες για τα στεγνωτήρια γίνονται αποδεκτές από τους καταναλωτές τόσο στις αναπτυγμένες, όσο και στις αναδυόμενες αγορές.
Το νέο στεγνωτήριο Dual Inverter Heat Pump της LG με τον Αυτοκαθαριζόμενο Συμπυκνωτή (Auto Cleaning Condenser) αναμένεται όχι μόνο να ικανοποιήσει, αλλά και να ξεπεράσει τις προσδοκίες των καταναλωτών στη Βόρεια Αμερική, την Ασία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, περιοχές όπου οι οικιακές συσκευές της LG έχουν ήδη ισχυρή αναγνωρισιμότητα.
Το προηγμένο στεγνωτήριο της LG ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump της εταιρείας, η οποία προσφέρει αποτελεσματικό στέγνωμα που οι καταναλωτές αναζητούν και επιθυμούν. Η αντλία χρησιμοποιεί δύο κυλίνδρους που λειτουργούν ταυτόχρονα για τη συμπίεση του ψυκτικού μέσου, επιτρέποντας στη συσκευή που διαθέτει ενεργειακή σήμανση A+++-10%, να επιτύχει ταχύτερους χρόνους πλύσης και στεγνώματος και βελτιωμένη απόδοση.
Επειδή το στεγνωτήριο DUAL Inverter Heat Pump λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με τα συμβατικά, προσφέρει ανώτερη φροντίδα στα ρούχα και ελαχιστοποιεί τη φθορά των υφασμάτων.  
Εκτός από την βέλτιστη απόδοση και τα κορυφαία αποτελέσματα, το στεγνωτήριο της LG προσφέρει περισσότερη ευκολία, χάρη στον Αυτοκαθαριζόμενο Συμπυκνωτή.
Ένα από τα πιο ‘ενοχλητικά’ φαινόμενα στα στεγνωτήρια που κυκλοφορούν σήμερα, είναι η ποσότητα από χνούδια και σκόνη που συσσωρεύονται στον συμπυκνωτή, εμποδίζοντας την κατάλληλη κυκλοφορία αέρα και αυξάνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Το στεγνωτήριο DUAL Inverter Heat Pump της LG χρησιμοποιεί ισχυρούς πίδακες νερού, αφαιρώντας αυτόματα το χνούδι και τη σκόνη από τον συμπυκνωτή, καθιστώντας τον χειροκίνητο καθαρισμό από τους κατόχους των συσκευών παρελθόν.
 «Οι καταναλωτές τόσο στις αναπτυγμένες, όσο και στις αναδυόμενες αγορές δείχνουν ότι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν συσκευές που είναι πιο αποδοτικές και εξοικονομούν χρόνο», δήλωσε ο κ. Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.
Ενώ συμπλήρωσε ότι: «το στεγνωτήριο DUAL Inverter Heat Pump αποτελεί αγαπημένο προϊόν στις αγορές που διατίθεται και είμαστε σίγουροι ότι οι νέοι πελάτες θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα οφέλη της συγκεκριμένης συσκευής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης