Παππάς: Θετικό το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για το ΣΥΡΙΖΑ – Εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο

Παππάς: Θετικό το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για το ΣΥΡΙΖΑ – Εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο
Μετά από πολλά χρόνια που λέγαμε για περικοπές, τώρα συζητάμε για το πόσα χρήματα και πώς πρέπει να δίνονται είπε ο κ.Παππάς
Την θέση πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι θετικό για το ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Παππάς είπε πως μετά από πολλά χρόνια που συζητούσαμε για τις περικοπές, πλέον μιλάμε για το πόσα χρήματα και πώς πρέπει να δίνονται
Ο κ.Παππάς υποστήριξε πως η ΝΔ, παρά το γεγονός ότι ψήφισε τα μέτρα, ευθαρσώς λέει πως θέλει να τα ακυρώσει.
«Οι υποψήφιοι με τη ΝΔ που θα εκλεγούν, θα πάνε να δώσουν ψήφο στον κ. Βέμπερ, ο οποίος είπε ότι τα θετικά μέτρα είναι λαϊκισμός» υποστήριξε ο κ.Παππάς, ο οποίος αφού επεσήμανε την αύξηση του κατώτατου μισθού και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, τόνισε πως έχουν γίνει πλέον θετικά βήματα στην αγορά εργασίας.
Επιπλέον, εκτίμησε πως τα δημοσιονομικά περιθώρια θα βελτιωθούν κι άλλο στο προσεχές διάστημα, δίνοντας τη δυνατότητα για περαιτέρω ελαφρύνσεις ενώ ερωτηθείς σχετικά με τα χρήματα που έλαβαν οι συνταξιούχοι, ο κ.Παππάς τόνισε πως είναι 13η σύνταξη και όχι επίδομα, όπως υποστήριξε η Αντιπολίτευση.
Όσον αφορά τις κρίσιμες ευρωεκλογές, ο κ.Παππάς εμφανίστηκε βέβαιος πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλησε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο ήττας του κυβερνώντος κόμματος.
«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας.
Αυτό είναι απολύτως σίγουρο», είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος ερωτηθείς για το αν υπάρχουν σκέψεις για κάλπες στις 30 Ιουνίου, απάντησε αρνητικά.
Ωστόσο, συμπλήρωσε πως ακόμη και αν υπήρχαν τέτοιες σκέψεις, δε θα το αποκάλυπτε σε μία πρωινή εκπομπή.
«Η κυβέρνηση φιλοδοξεί να συνεχίσει το έργο της.
Θέλουμε να συνεχίσουμε τη θετική πορεία που έχει πάρει η απασχόληση» επεσήμανε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS