Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

H τεχνική εικόνα επιλεγμένων μετοχών από τον Απόστολο Μάνθο της Aenaon Markets

tags :
H τεχνική εικόνα επιλεγμένων μετοχών από τον Απόστολο Μάνθο της Aenaon Markets
Σχόλια για επιλεγμένες μετοχές του ΧΑ με βάση την τεχνική ανάλυση παραθέτει ο υπεύθυνος τεχνικής ανάλυσης της Aenaon Markets, Απόστολος Μάνθος μέσω… twitter 
Μετοχές του ΧΑ αναλύει τεχνικά μέσα από το λογαριασμό του στο twitter ο υπεύθυνος τεχνικής ανάλυσης της Aenaon Markets, Απόστολος Μάνθος.
Πιο αναλυτικά για την Profile αναφέρει:
H πεμπτουσία του μακροπρόθεσμου ανοδικού στροφέα ξεδιπλώνεται στο μηνιαίο chart της Profile. Η μεγάλη καθοδική καμπύλη της τελευταίας 10ετίας έχει κρεμαστεί ως τρόπαιο στο στήθος των Bulls.Η ανοδική διάσπαση της ισχυρής γραμμής αντίστασης ξεκλειδώνει το επίπεδο των 5,40 ευρω με 6 ευρώ.



Για τη Βιοχάλκο αναφέρει πως δυσκολεύεται λίγο κάτω από την αντίσταση της ζώνης 3,47 ευρώ με 3,53 ευρώ. Πιθανή κόπωση και επαναφορά χαμηλότερα του 3,40 ευρώ.



Για την Κρι - Κρι αναφέρει πως... πηδάει το ενα επίπεδο μετά το άλλο. Επόμενο μετά τα 5 ευρώ τα 5.80 ευρώ.



Για την Alpha Bank: Σημαντική η σημερινή συνεδρίαση καθώς πάμε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα να έχουμε ένα daily close πάνω από την αντίσταση του 1.40 ευρώ. Επιβεβαιωμένο πάτημα θα ανοίξει δίαυλο με το 1,58 ευρώ



ΕΥΔΑΠ:Έχει τμήσει ανοδικά το επίπεδο αντίστασης των 5,64 ευρώ και αρχίζει και ατενίζει το 6,40 ευρώ.



Τέλος για την Εθνική Τράπεζα σημειώνει πως έχει περάσει πάνω από την αντίσταση του 1,82 αλλά εκεί στις τελευταίες συνεδριάσεις δείχνει να έχει τελματώσει παίζοντας με την υπομονή των αγοραστών.






Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης