Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deutsche Bank: Η μονάδα στις ΗΠΑ δεν αποτελεί τμήμα των συζητήσεων με τη Commerzbank

Deutsche Bank: Η μονάδα στις ΗΠΑ δεν αποτελεί τμήμα των συζητήσεων με τη Commerzbank
Η Deutsche Bank δηλώνει πως παραμένει προσηλωμένη στις δραστηριότητές της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού
Η αναδιάρθρωση της μονάδας επενδυτικής τραπεζικής στις ΗΠΑ δεν αποτελεί τμήμα των συνομιλιών για τη συγχώνευση με τη Commerzbank, που έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, ανακοίνωσε η Deutsche Bank το Σάββατο (6/4/2019).
Τα κορυφαία στελέχη της Deutsche Bank στις ΗΠΑ μετέφεραν στους υπαλλήλους της μονάδας, πως η γερμανική τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στις δραστηριότητές στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, όπως σημειώνει το Bloomberg.   
Σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα του Reuters, στελέχη της τράπεζας αναφέρονταν σε μεγαλύτερες περικοπές στη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής ως προϋπόθεση για τη συγχώνευση  με τη Commerzbank.
Οι δύο γερμανικές τράπεζες φέρονται να έχουν καταλήξει στο περίγραμμα μίας πιθανής συμφωνίας συγχώνευσης, αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές.
«Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η μονάδα μας στις ΗΠΑ δεν αποτελεί μέρος των συζητήσεων μας με την Commerzbank», ανακοίνωσε η Deutsche Bank.
Φέρει την υπογραφή του Mark Fedorcik, συμπροέδρου της επενδυτικής τραπεζικής, και του Tom Patrick, ο οποίος διευθύνει τις δραστηριότητες της γερμανικής τράπεζας στις ΗΠΑ.
Οι δύο γερμανικές τράπεζες ξεκίνησαν επίσημες διαπραγματεύσεις για συγχώνευση τον Μάρτιο του 2019 και βρίσκονται σε καθημερινές διαβουλεύσεις παρά τις αντιδράσεις που παρατηρούνται στο πολιτικό φάσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης