Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Αγώνας για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη συνεχίζεται!

tags :
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Αγώνας για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη συνεχίζεται!
Από την ομιλία στην παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής
«Όλη δόξα όλη η χάρη, άγια μέρα ξημερώνει, που την μνήμη της το Έθνος χαιρετά γονατιστό».
«Αυτό έλεγε το εμβατήριο για την 25η Μαρτίου που δεν το ακούσατε πουθενά σήμερα στην χώρα των προδοτών. 25η Μαρτίου του 2019. Και κάποιοι τίμησαν υποτίθεται εκείνους τους γενναίους, οι οποίοι ενάντια σε μια ολόκληρη αυτοκρατορία σήκωσαν τα όπλα για να κερδίσουν την ελευθερία των Ελλήνων.
Ποιοι είναι αυτοί που έχουν το θράσος να τιμούν τους Ήρωες;
Είναι οι γραικύλοι των Μνημονίων που εκχώρησαν Εθνική Κυριαρχία.
Εάν ήταν σαν κι αυτούς οι καπεταναίοι του 1821, σήμερα δεν θα ήμασταν ελεύθεροι.
Θα ήμασταν μια επαρχία της Τουρκίας. Ακόμα και σήμερα μάλιστα μιλάνε για «ελληνοτουρκική φιλία» και σχεδιάζουν να βάλουν την Τουρκία στην «συνάρτηση» της διαχείρισης του φυσικού αερίου.
Έχουν διαβάσει ιστορία;
Έχουν ακούσει τίποτε για τη σφαγή της Χίου, που συντάραξε τότε όλη την Ευρώπη, για την οποία έκανε τον περίφημο πίνακα ο Ντελακρουά και το ποίημα «Το Ελληνόπουλο» ο Ουγκώ;
Δεν μπορούμε επίσης παρά να θυμηθούμε και τον απαγχονισμό του Πατριάρχη μας, του Γρηγορίου του Ε’, για τον οποίο ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης έγραψε το ποίημα: «Πώς μας θωρείς ακίνητος που τρέχει ο λογισμός σου...» και κατέληγε «απ’ άκρη σ’ άκρη χαλασμός χτυπάτε πολεμάρχοι μη λησμονείτε το σχοινί παιδιά του Πατριάρχη».
Έτσι και σήμερα εμείς στα χρόνια της "ελληνοτουρκικής φιλίας" λέμε ότι δεν λησμονούμε ούτε το σχοινί του Πατριάρχη, ούτε τον ξεριζωμό του Ελληνισμού από Μικρά Ασία, Πόντο, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο.
Σε μία πόλη σχεδόν τεσσάρων εκατομμυρίων δεν υπάρχει ούτε μία αίθουσα ξενοδοχείου για να κάνει εκδηλώσεις το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας.
Είναι αυτό δημοκρατία; Όχι βέβαια.
Με ευθεία πολιτική παρέμβαση απαγόρευσαν την εκδήλωσή μας στην Αίγλη Ζαππείου και αυτό έρχεται σαν απάντηση στους κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας, που λένε ότι εμείς συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Και ποιοι τα λένε αυτά; Η Νέα Δημοκρατία, η οποία συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να υπογράψει το Μνημόνιο και για να αναγερθεί το τζαμί.
Η Νέα Δημοκρατία που για την Συμφωνία των Πρεσπών όχι μεν στην Βουλή, αλλά δήλωσε, δια του προέδρου της, ότι θα την σεβαστεί και θα την εφαρμόσει.
Ε, λοιπόν, εμείς όχι! Ούτε την σεβόμαστε και θα την πολεμήσουμε μέχρι τέλους! Πίστευαν πως έχει λησμονηθεί το ζήτημα της Μακεδονίας.
Και ήρθαν οι παρελάσεις και κατάλαβαν εάν ξέχασε ο λαός το Μακεδονικό.
Στις Σέρρες, στην Κατερίνη, στην Κοζάνη, στα Γρεβενά, στο Ηράκλειο, στην μακρινή Μελβούρνη, όπου υπάρχουν Έλληνες, η Ελλάδα δεν ξεχνά την Μακεδονία! Δεν ξεχνά την προδοσία!
Και όλα αυτά ενώ το αστυνομικό κράτος των ΜΑΤ που θα καταργούσε δήθεν ο Σύριζα προχωρούσε σε προληπτικές προσαγωγές και άλλα τέτοια μέτρα τα λάβαρα των Εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη Ευρωεκλογές 2019 και σύνθημα κεντρικό της εκστρατείας μας είναι «Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη».
Πράγματι μέσα στην καρδιά μας υπάρχει η Ελλάδα των ονείρων μας, που δεν σταματά στα σημερινά σύνορα, αλλά πηγαίνει εκεί όπου άνθισε, εκεί όπου διατράνωσε την αξία του και το μεγαλείο του ο Ελληνισμός. Στην Μικρά Ασία, στον Πόντο, στην Ανατολική Θράκη, στην ανατολική Ρωμυλία, στη Βόρειο Ήπειρο, στη Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας.
Για μια Ευρώπη όπου τα λάβρα του Εθνικισμού σηκώνονται στη Μαδρίτη, στο Παρίσι, στη Μόσχα, στο Βερολίνο, στην Πράγα και τέλος στην Αθήνα των Εθνικιστών.
Απόψε σας παρουσιάσαμε τους έξι πρώτους υποψηφίους των προσεχών Ευρωεκλογών της Χρυσής Αυγής. Κάθισα και μέτρησα πόσα χρόνια παρουσίας έχουν και οι έξι συνολικά. Η απάντηση είναι 140 χρόνια! Αυτό σαν απάντηση σε κάποιους, οι οποίοι θέλουν τη Χρυσή Αυγή μια σημαία ευκαιρίας.
Στη Χρυσή Αυγή έχουν θέση όλοι οι Έλληνες. Είναι μια τεράστια αγκαλιά για όλους τους Έλληνες η Χρυσή Αυγή, αλλά όχι για τους τυχοδιώκτες. Η 25 Μαρτίου 1821, ήταν μια επανάσταση που πρόδωσαν. αυτοί, οι οποίοι ακολούθησαν και πήραν την εξουσία στην Πατρίδα μας για 200 σχεδόν χρόνια, στα οποία με μικρές μόνο εξαιρέσεις επικράτησε απόλυτα η ξενοκρατία.
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα Εθνικιστικό, που θέλει να συνεχίσει το έργο ακριβώς της επαναστάσεως του 1821 για μια Ελεύθερη Ελλάδα.
Η σκλαβιά συνεχίζεται και το αίτημα για ελευθερία παραμένει ζωντανό. Ας θυμηθούμε τα λόγια του ποιητή: «Μη σκιάζεστε στα σκότη, της λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει». Αυτό το ξημέρωμα θα είναι η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Η Χρυσή Αυγή των Εθνικιστών. Μιας Ελλάδας δυνατής σε μια Ευρώπη ελεύθερη, όπου θα κυματίζουν εθνικιστικά λάβαρα».

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης