Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Παρθενική εμφάνιση για τη νέα φιάλη των 330 ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στις πτήσεις της ELLINAIR

tags :
Παρθενική εμφάνιση για τη νέα φιάλη των 330 ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στις πτήσεις της ELLINAIR
Η πρόσφατη συνεργασία με την Ελληνική αεροπορική εταιρεία ELLINAIR έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυνατότητα της εταιρείας να καλύπτει, με τη γκάμα των προϊόντων της, τις ξεχωριστές ανάγκες των συνεργατών της
To ΘΕΟΝΗ συνεχίζει την «ανοδική» πορεία του προς τους αιθέρες!
Η πρόσφατη συνεργασία με την Ελληνική αεροπορική εταιρεία ELLINAIR έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυνατότητα της εταιρείας να καλύπτει, με τη γκάμα των προϊόντων της, τις ξεχωριστές ανάγκες των συνεργατών της.
Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό με την πρωτοποριακή φιάλη με χωρητικότητα 330ml «ταξιδεύει» αποκλειστικά με την ελληνική αερογραμμή σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, προσφέροντας την απαραίτητη ενυδάτωση στους επιβάτες μέσα από την ξεχωριστή, βραβευμένη με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, γεύση του.

Limited Edition απόλαυση στους αιθέρες
Η ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα στις συσκευασίες εμφιαλωμένου νερού με την καινοτόμο φιάλη των 330ml.
Η νέα φιάλη του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό εντυπωσιάζει με το κομψό, λεπτεπίλεπτο design που την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη και πρακτική, ιδανική για να τη μεταφέρει κανείς παντού μαζί του.
Κατά συνέπεια το ΘΕΟΝΗ γίνεται ο ιδανικός «συνεπιβάτης» σε κάθε πτήση και φτάνει ακόμη ψηλότερα μέσα από τα ταξίδια του με την ELLINAIR, εκπροσωπώντας, με την ποιοτική του γεύση τη χώρα μας σε χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα, μέσα από τους δεκάδες προορισμούς της αερογραμμής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης