Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Οι εμπορικές διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν παρά το shutdown

ΗΠΑ: Οι εμπορικές διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν παρά το shutdown
Το Γραφείο του Αμερικανού Εμπορικού Αντιπροσώπου δήλωσε ότι οι λειτουργίες του, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών διαπραγματεύσεων, θα συνεχιστούν, παρά το shutdown
Το Γραφείο του Αμερικανού Εμπορικού Αντιπροσώπου (USTR) δήλωσε σήμερα (14/1/2019) ότι οι λειτουργίες του, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών διαπραγματεύσεων, θα συνεχιστούν, παρά τη μερική διακοπή της κυβέρνησης.
«Το USTR έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο χρηματοδότησης έκτακτης ανάγκης», ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.
«Εξαιρούμενο προσωπικό θα διασφαλίσει ότι το USTR θα συνεχίσει να εκτελεί λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών διαπραγματεύσεων και της επιβολής της νομοθεσίας», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι σήμερα η μερική διακοπή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης διανύει την 24η συνεχόμενη ημέρα, καθώς συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο, Donald Trump, και τους Δημοκρατικούς για τη συμπερίληψη ενός κονδυλιού 5,7 δισ. δολ. για την κατασκευή τείχους κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό, στο νομοσχέδιο δαπανών για την πλήρη χρηματοδότηση της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης