Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το σχόλιο της Ρωσίας για την ακύρωση της συνάντησης Trump με Putin - Στο πάγο οι σχέσεις των δύο ηγετών

Το σχόλιο της Ρωσίας για την ακύρωση της συνάντησης Trump με Putin - Στο πάγο οι σχέσεις των δύο ηγετών
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, ακύρωσε μέσω twitter τη συνάντηση με τον Vladimir Putin
Άγνοια δηλώνει η Μόσχα για τους λόγους ακύρωσης της συνάντησης του Αμερικανού προέδρου, Donald Trump, με τον Ρώσο ομόλογο του, Vladimir Putin, έπειτα από απόφαση του πρώτου.
Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, TASS, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει την απόφαση του Trump σε... εγχώρια θέματα των ΗΠΑ.
Ειδικότερα, ο Ρώσος υπουργός φέρεται να εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Trump ακύρωσε τη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο λόγω εγχώριων θεμάτων των ΗΠΑ.
Οι σχέσεις των δύο ηγετών μπαίνουν στον... πάγο, μετά την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ να ακυρώσει μέσω... twitter την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογο του, αφότου παρέλαβε μια πλήρη έκθεση για περιστατικό της Κυριακής στο στενό του Κερτς που έχει πυροδοτήσει την κλιμάκωση των σχέσεων Μόσχας - Κιέβου.
«Με βάση το γεγονός ότι τα πλοία και το πλήρωμα δεν έχουν επιστρέψει στην Ουκρανία από την Ρωσία, αποφάσισα ότι θα είναι προς το καλύτερο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να ακυρώσω την προηγουμένως προγραµµατισθείσα συνάντηση στην Αργεντινή με τον πρόεδρο Vladimir Putin.
Προσμένω σε μια ουσιαστική σύνοδο κορυφής ξανά αμέσως μόλις η κατάσταση επιλυθεί!», ανέφερε ο Trump με tweet του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης