Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου – Στους δρόμους 5.000 αστυνομικοί, στον αέρα drones και ελικόπτερα

tags :
Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου – Στους δρόμους 5.000 αστυνομικοί, στον αέρα drones και ελικόπτερα
Σε ισχύ από σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Σε πλήρη επιφυλακή τίθεται από σήμερα Πέμπτη 15/11 η Ελληνική Αστυνομία ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, οι οποίοι θα κορυφωθούν το Σάββατο 17/11 με τη  καθιερωμένη πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ.
Ο σχεδιασμός προβλέπει δρακόντεια μέτρα για την ασφάλεια της πορείας και των διαδηλωτών και για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων.
Συγκεκριμένα, προβλέπεται ότι περίπου 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για πολλούς «μυστικούς» αστυνομικούς, οι οποίοι θα είναι επιφορτισμένοι με την παρακολούθηση ύποπτων κινήσεων.
Την ίδια στιγμή, πάνω από το κέντρο της Αθήνας θα πετούν συνεχώς μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), καθώς και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, προκειμένου να κατοπτεύεται όλη η περιοχή και να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων.
Εν τω μεταξύ, από σήμερα το πρωί τίθενται σε εφαρμογή οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από τον χώρο του Πολυτεχνείου εν.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος από σήμερα Πέμπτη έως την Παρασκευή 16-11-2018.
Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και το Σάββατο 17-11-2018 κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης