Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Την επομένη της τραγωδίας στο Μάτι, έπρεπε να υπάρχουν παραιτήσεις και να γίνουν αποδεκτές

Θεοχαρόπουλος: Την επομένη της τραγωδίας στο Μάτι, έπρεπε να υπάρχουν παραιτήσεις και να γίνουν αποδεκτές
Το πρόβλημα των αυθαιρέτων τέμνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα, πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την επομένη της τραγωδίας στο Μάτι έπρεπε να υπάρχουν παραιτήσεις και αυτές να γίνουν αποδεκτές υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Θ. Θεοχαρόπουλος.
«Εξαιτίας της έλλειψης παραιτήσεων, κορυφώνεται το συναίσθημα του κόσμου, ότι κανείς υπεύθυνος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε αυτή τη χώρα.
Ως πολιτικό σύστημα διαχειριζόμαστε επικοινωνιακά ένα θέμα, που γρήγορα ξεχνιέται και οι αιτίες που το δημιούργησαν παραμένουν ώστε το κακό να ξανασυμβεί» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα των αυθαίρετων κτισμάτων.
«Το πρόβλημα των αυθαιρέτων τέμνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα και θα πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες επίλυσής του.
Σε τέτοιες καταστάσεις με ανθρώπινα θύματα, πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον και όχι το πρόσκαιρο κομματικό κόστος» υπογράμμισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, υπογραμμίζοντας πως συνήθως την πληρώνουν όσοι πάνε με το γράμμα του νόμου.
«Και για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης, θα πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσει το τοπίο της αυθαίρετης δόμησης» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης