Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν εμπιστεύονται τον Macron οι Γάλλοι - Απογοητευμένο δηλώνει το 37%

Δεν εμπιστεύονται τον Macron οι  Γάλλοι - Απογοητευμένο δηλώνει το 37%
Μόλις το 12% κρίνει ικανοποιητική την πολιτική Macron, ενώ το 50% δηλώνει ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνει τον Γάλλο πρόεδρο
Έξι μήνες μετά τη νίκη του Emanuel Macron στις προεδρικές εκλογές, ο Γάλλος πρόεδρος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Γάλλων, όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση.
Το 37% των Γάλλων δηλώνει απογοητευμένο από την πολιτική του Macron, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Elabe για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου BFM.
Μόλις το 12% κρίνει ικανοποιητική την πολιτική Macron, ενώ το 50% δηλώνει ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνει τον Γάλλο πρόεδρο.
Τα υψηλότερα ποσοστά των απογητευμένων Γάλλων καταγράφονται μεταξύ όσων ψήφισαν τον Jean-Luc Melenchon, τη Marine Le Pen και τον Benoît Hamon, με ποσοστά 63%, 52% και 50% αντιστοίχως.
H μεταρρύθμιση στα εργασιακά, η πρώτη μεγάλη μεταρρύθμιση της θητείας του, προκαλεί ανησυχία στους Γάλλους, σε συνδυασμό με τη δυσαρέσκεια για τις μεγάλες φορολογικές ελαφρύνσεις στους πλούσιους.






Η δημοσκόπηση της Elabe διενεργήθηκε μέσω διαδικτύου από τις 3 έως τις 4 Νοεμβρίου 2017, σε δείγμα 1.002 ατόμων, ηλικίας άνω των 18 ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης