Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προβάδισμα 11 εκατοστιαίων μονάδων της Clinton έναντι του Trump σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 11 εκατοστιαίων μονάδων της Clinton έναντι του Trump σε νέα δημοσκόπηση
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε πριν την πραγματοποίηση της χθεσινής τηλεμαχίας Trump-Clinton, αλλά μετά την αποκάλυψη βιντεοκασέτας του 2005 στην οποία ο Trump εμφανίζεται να σχολιάζει γυναίκες με άσεμνο λεξιλόγιο
Προβάδισμα 11 εκατοστιαίων μονάδων δίνει στην προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, Hillary Clinton έναντι του βασικού της αντιπάλου προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, μια νέα εθνική δημοσκόπηση των NBC και Wall Street Journal που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016.
Έχει σημασία να επισημανθεί, ότι η δημοσκόπηση διενεργήθηκε πριν την πραγματοποίηση της χθεσινής - δεύτερης κατά σειρά - τηλεμαχίας (debate) Trump-Clinton, αλλά μετά την αποκάλυψη μιας βιντεοκασέτας του 2005 στην οποία ο Trump εμφανίζεται να σχολιάζει γυναίκες με άσεμνο λεξιλόγιο.
Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, η Clinton λαμβάνει την προτίμηση του 46% των πιθανών ψηφοφόρων, έναντι 35% για τον Trump, με τους λοιπούς υποψήφιους να λαμβάνουν 9% (Gary Johnson) και 2% (Jill Stein).
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στο διήμερο 8-9 Οκτωβρίου 2016 μεταξύ 500 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, με περιθώριο λάθους 4,4% μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων και 4,6% μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης