Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έρευνα MRB: Αρνητικά αποτιμά το 74,2% τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις τηλεοπτικές άδειες

Έρευνα MRB: Αρνητικά αποτιμά το 74,2% τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις τηλεοπτικές άδειες
Στην ερώτηση πώς κρίνουν το γεγονός ότι το Star και ο Alpha δεν πήραν άδεια, το 84,6% το κρίνει αρνητικά και το 10,4% θετικά
Αρνητικά αποτιμά τον πρόσφατο διαγωνισμό χορήγησης τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας και τους σχετικούς χειρισμούς της κυβέρνησης η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με την έρευνα της MRB για λογαριασμό του Star.
Ειδικότερα, το 66,7% των ερωτηθέντων (το διήμερο 20-21/9) αξιολογούν αρνητικά τη δημοπρασία των τεσσάρων (4) αδειών, ενώ σε αντίθετο κλίμα το 25,3% έχει θετική άποψη (το 8% δεν απαντά).
Επίσης, στην ερώτηση «πως αξιολογείται τους χειρισμούς της κυβέρνησης» στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, το 74,2% απαντά αρνητικά και μόλις το 22% θετικά.
Στην ερώτηση αν η όλη διαδικασία δημοπρασίας βάζει τέλος σε θέματα διαπλοκής, το 76,7% απαντά «όχι» και το 19,9 «ναι».
Σημειώνεται πως οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες υποστηρίζουν πως έπρεπε να χορηγηθούν οκτώ (8) τηλεοπτικές άδεις πανελλαδικής εμβέλειας.
Ερωτηθέντες αν πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερος έλεγχος στο «Πόθεν Έσχες» των υπερθεματιστών, οι συμμετέχοντες στην έρευνα απαντούν ναι σε ποσοστό 82,8% και όχι σε ποσοστό 15,2%.
Τέλος, στην ερώτηση πώς κρίνουν το γεγονός ότι το Star και ο Alpha δεν πήραν άδεια, το 84,6% το κρίνει αρνητικά και το 10,4% θετικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης