Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Ο Φλαμπουράρης μου είπε να μη ζορίζω τον Στουρνάρα – Ο ελληνικός λαός πρέπει να τα γνωρίζει αυτά

Κωνσταντοπούλου: Ο Φλαμπουράρης μου είπε να μη ζορίζω τον Στουρνάρα – Ο ελληνικός λαός πρέπει να τα γνωρίζει αυτά
Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα ζητήσει από τον δυστροπούντα πρόεδρο της Δημοκρατίας να διαβιβάσει τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών την επομένη του δημοψηφίσματος
Διπλή επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στοχεύοντας στον Γιάννη Στουρνάρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Αρχικά καταφέρθηκε εναντίον του διοικητή της ΤτΕ για την τακτική που ακολουθεί να μην παρουσιάζεται ενώπιον της Επιτροπής Θεσμων και Διαφάνειας, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις της.
«Θα μιλήσω σκληρά, γιατί ο ελληνικός λαός πρέπει να τα γνωρίζει αυτά» ανέφερε αρχικά η πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε.
«Όταν αποστέλλαμε τις κλήσεις για την εξέταση του κ. Στουρνάρα, και σε αυτή την Επιτροπή και στην Επιτροπή ΔΕΚΟ, σε τυχαία συνάντηση συνάντησή μου τον κ. Φλαμπουράρη στο διάδρομο της πρωθυπουργικής πτέρυγας μου είπε "Μην τον ζορίζεις".
Η Κωνσταντοπούλου επισήμανε και την έκπληξη του πρωθυπουργού για το γεγονός ότι ο Στουρνάρας ζορίζεται από τη συγκεκριμένη πρόσκληση.
Σχετικά με τον Προκόπη Παυλόπουλο, η πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι «η Επιτροπή θα ζητήσει από τον δυστροπούντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διαβιβάσει τα πρακτικά της, υπό την Προεδρία του, σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου του 2015, ακριβώς την επομένη του δημοψηφίσματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης