Τελευταία Νέα
Διεθνή

Morgan Stanley: Οι επενδυτές υποβαθμίζουν την σπουδαιότητα του Apple Watch

Morgan Stanley: Οι επενδυτές υποβαθμίζουν την σπουδαιότητα του Apple Watch
To Apple Watch θα «διαλύσει» τις εκτιμήσεις, αναφέρει η Morgan Stanley
Αναθεωρημένες εκτιμήσεις υιοθετεί η Morgan Stanley για την τιμή στόχο της Apple, από τα 115 δολάρια στα 126 δολάρια, στηριζόμενη στην πεποίθησή της ότι το Apple Watch, το νέο προϊόν της Apple, θα αποδειχτεί μια θετική έκπληξη.
Η Morgan Stanley σημειώνει πως αν και οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι οι πωλήσεις του Apple Watch θα κυμανθούν από 10 εκατ. σε 30 εκατ. μέσα στο 2015, η ίδια εκτιμά ότι τα 30 εκατ. ρολόγια σε πωλήσεις είναι μια λογική, «αν και συντηρητική» πρόβλεψη.
Ειδικότερα, υπολογίζει πως από τους 315 εκατ. κατόχους iPhone 5 ή και νεότερου μοντέλου iPhone – τόσοι αναμένεται να είναι ως τον Μάρτιο του 2015 – ένα 10% αυτών θα προβεί και σε αγορά του Apple Watch.
Σημειώνεται ότι συγκριτικά ένα 14% όσων κατείχαν iPhone προέβησαν σε αγορά iPad όταν αυτό λανσαρίστηκε και ένα 7% αγόρασε iPod την πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας του.
Τέλος, σημειώνεται ότι οι αναλυτές εμφανίζονται ενθουσιασμένοι για τις τεχνολογίες που φοριούνται συνολικά, ενώ θεωρούν ότι οι ανιχνευτές υγείας και οι πληρωμές μέσω κινητού θα ωθήσουν σε ανάπτυξη την τεχνολογική αγορά.
«Εκτιμούμε πως οι αγορά τεχνολογιών που φοριούνται θα αγγίξει τις 530 εκατ. πωλήσεις μέσα στο 2020», καταλήγει η Morgan Stanley.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης