Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Μorgan Stanley - Aναβάθμισε σε equalweight το ΧΑ και σε overweight τις αγορές Τσεχίας και Περού - Υποβάθμισε Τουρκία και Αίγυπτο

Μorgan Stanley - Aναβάθμισε σε equalweight το ΧΑ και σε  overweight τις αγορές Τσεχίας και Περού - Υποβάθμισε Τουρκία και Αίγυπτο
Βλέπει τέλος στο ράλι των αναδυόμενων αγορών, λόγω απουσίας ισχυρού καταλύτη
Σε equalweight αναβάθμισε τη σύσταση για τα χρηματιστήρια της Ελλάδας και του Μεξικού η Μorgan Stanley, σε μια ξεκάθαρη ένδειξη ψήφου εμπιστοσύνης στις αναδυόμενες αγορές.
Όπως σημειώνει σε νέα έκθεσή της η αμερικανική τράπεζα, αναβάθμισε ταυτόχρονα σε overweight τη σύσταση για τα χρηματιστήρια της Τσεχίας και του Περού, ενώ στον αντίποδα υποβάθμισε σε underweight τη σύσταση για τις αγορές της Τουρκίας και της Αιγύπτου.
Όπως σπεύδει να προειδοποιήσει η Morgan Stanley, στην τρέχουσα συγκυρία δεν υπάρχουν ισχυροί καταλύτες ώστε να συνεχιστεί το ράλι στις μετοχές των αναδυόμενων αγορών.
Μάλιστα, σύμφωνα με την αμερικανική τράπεζα, από εδώ και στο εξής αυτό που θα δώσει κατεύθυνση στις αναδυόμενες αγορές θα είναι τα εταιρικά αποτελέσματα.
"Τα εταιρικά αποτελέσματα όμως θα απογοητεύσουν τους επενδυτές", υποστηρίζει η Morgan Stanley, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη θέση της πως "το ράλι των αναδυόμενων αγορών βαίνει προς το τέλος του".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης