Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η οικονομία σέρνεται από τις επιλογές της κυβέρνησης - Οι πολίτες δεινοπαθούν από τους φόρους

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η οικονομία σέρνεται από τις επιλογές της κυβέρνησης - Οι πολίτες δεινοπαθούν από τους φόρους
Να ξεμπερδέψουμε οριστικά με τον λαϊκισμό και να αντιληφθούμε τη σημασία του να είναι κανείς σοβαρός
«Μόνο με μια άλλη οικονομική πολιτική μπορούμε να κάνουμε το ποιοτικό άλμα και να περάσουμε από την τραυματισμένη Ελλάδα και την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών για όλους» υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
Σε συνέντευξή του αναφέρει ότι «αυτή την πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να την εφαρμόσει αντίθετα οι επιλογές του οδηγούν την οικονομία στο να σέρνεται και οι πολίτες να δεινοπαθούν από τους φόρους και τις άλλες πολιτικές αυτής της κυβέρνησης».
Ο Κωστής Χατζηδάκης εξαπολύει και προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «έχει παραπλανήσει τους πολίτες και πως η κοινωνία πληρώνει ακριβά τους πειραματισμούς της κυβέρνησης».
Αναφερόμενος στην παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ υπογραμμίζει πως «ήταν σοβαρός και μετρημένος, δεν παρασύρθηκε σε υποσχέσεις και λαϊκισμούς».
«Τουλάχιστον από όλη αυτή την περιπέτεια (σ.σ. με τη σημερινή κυβέρνηση) ας βγει κάτι θετικό: να ξεμπερδέψουμε οριστικά με τον λαϊκισμό και να αντιληφθούμε τη σημασία του να είναι κανείς σοβαρός!!» αναφέρει ενώ ρίχνει ευθύνες στην κυβέρνηση για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό λέγοντας ότι οφείλεται στους τραγικούς χειρισμούς της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης