Τελευταία Νέα

Τo… "First time Left" Μεταμεσονύχτιο (Special Edition)

tags :
Τo…
  • ΕΧΕΤΕ φαγωθεί όλοι με την πρώτη φορά… και να κριτική, να κατακραυγή και όλα τα σχετικά. Και δεν διανοείστε να επικροτήσετε τα πρωτοφανή αντανακλαστικά της πρώτης φοράς… στην εκλογή του Ντόναλντ:
  • Φθάνοντας με το μετρό το πρωί στο Σύνταγμα -κι ενώ ακόμα τα τελικά αποτελέσματα  δεν είχαν γίνει γνωστά-  άκουσα αυτή την οικεία γυναικεία φωνή να ενημερώνει τους επιβάτες του συρμού: “Connection with Tram”!!! Το σύνθημα δόθηκε λοιπόν και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα ήταν ακαριαία.
Related image

  • Βέβαια -κι επειδή δεν ζούμε σε ένα τέλειο κόσμο- προφανώς της μετάφρασης είχε επιληφθεί εκείνος ο αμίμητος τύπος στη συνέντευξη τύπου κατά την επίσκεψη του Ντετανιάχου στην Αθήνα κι έτσι το αυτονόητο Trump αποδόθηκε κουτσουρεμένο και ανορθόγραφο.
  • Οσοι λοιπόν επικρίνετε την πρώτη φορά… για αδυναμία ευελιξίας και παρωπιδισμό, καιρός είναι να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας
ΥΓ. Πληροφορίες ότι το ίδιο μήνυμα μεταδίδεται στο μετρό εδώ και χρόνια ελέγχονται ως ανακριβείς, και αποδίδονται στην προσπάθεια των γνωστών κύκλων για διαστρέβλωση της πραγματικότητας στα πλαίσια της αντικυβερνητικής προπαγάνδας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης