Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Η τεχνική προσέγγιση, η ατζέντα και το... βιβλιαράκι του trader

tags :
Η τεχνική προσέγγιση, η ατζέντα και το... βιβλιαράκι του trader
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Από τον Μάνο Χατζηδάκη): Ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε μετριοπαθώς, χωρίς όμως να αλλάξει ιδιαίτερα το διάγραμμα συσσώρευσης που βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιούλιο και μετά.
  • Η σφιχτή κίνηση των κινητών μέσων είχε σαν αποτέλεσμα την καθοδική διάσπαση της χρονοσειράς των 30 ημερών καθώς και του MACD χωρίς αυτό όμως να αποτελεί προάγγελο κάποιας ισχυρής πτωτικής κίνησης.
  • Το φαινόμενο των διαδοχικών αναιρέσεων είναι πολύ συχνό λόγω του πολύ μικρού εύρους της κίνησης σε μονάδες από τον Αύγουστο και μετά, καθιστώντας επισφαλές το σήμα πώλησης.
  • Ισχυρότερες θα είναι οι ενδείξεις αντιστροφής μόνο σε ενδεχόμενη διάσπαση των 540 μονάδων όπου πλέον η τεχνική εικόνα θα έχει βαρύνει αισθητά υπέρ της αλλαγής των τεχνικών δεδομένων με την υιοθέτηση ενός πιο απαισιόδοξου σεναρίου.
  • Προς το παρόν η συσσώρευση είναι κυρίαρχη σαν εικόνα και σαν σενάριο τηρουμένων των πολύ αναιμικών τζίρων που παρατηρούνται στην Αγορά.

ΧΠΑ: Με τις συναλλαγές να παραμένουν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, όσον αφορά τα συμβόλαια του δείκτη, ενώ αισθητή μείωση του όγκου σημειώθηκε στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (28.663 συμβόλαια). Στα 6.601 συμβόλαια του δείκτη, αυξήθηκαν οι ανοιχτές θέσεις για τον Νοέμβριο. Το συμβόλαιο του FTSE (συνολικά 585) κινήθηκε μεταξύ 1.512,25 και 1.526,75 μονάδων και αιφνιδιαζόμενο από τις τελικές δημοπρασίες, αύξησε την υπερτίμηση στο 0,30%…

BLACK HUMOR



___________

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ: Το συμμάζεμα των δαπανών και η βελτίωση στην είσπραξη των οφειλών έχουν φέρει τα οικονομικά του Δήμου Αθηναίων σε καλή κατάσταση όχι μόνο σε σύγκριση με άλλους δήμους ή δημόσιους οργανισμούς ακόμα και με βάση τα διεθνή πρότυπα GFS.

  • «Ο δήμος παρουσιάζει λογιστικό πλεόνασμα πέντε συνεχή έτη, έχει μειώσει τις υποχρεώσεις του προς τους προμηθευτές από 49 σε 6 εκατ. ευρώ, τα δάνειά του από 240 σε 120 εκατ. ευρώ..
  • Πληρώνει σε μία εβδομάδα από την έκδοση εντάλματος την πλειονότητα των υποχρεώσεών του προς τρίτους, αύξησε τις επενδύσεις του μόνο του 2015 κατά 37% (από 18,7 σε 25,6 εκατ. ευρώ)
  • Δεν οφείλει σε Εφορία και ασφαλιστικούς φορείς και καταβάλλει κανονικά μισθούς και ημερομίσθια στους εργαζομένους».
Η ΑΤΖΕΝΤΑ της επόμενης εβδομάδας: Η ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει με το τακτικό Eurogroup το οποίο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 7/11

  • Ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι Αμερικανικές εκλογές με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δείχνουν μια αμφίρροπη μάχη.
  • Η καθιερωμένη δημοπρασία εντόκων γραμματίων 13 εβδομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.
  • Τα εταιρικά αποτελέσματα εννεαμήνου θα αρχίσουν να πυκνώνουν την παρουσία τους στην ειδησεογραφία από την ερχόμενη εβδομάδα.
  • Συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου ανακοινώνουν ο ΟΤΕ (πριν το άνοιγμα της αγοράς) και τα Ελληνικά Πετρέλαια, ενώ την επόμενη ημέρα ανακοινώνουν οι Grivalia Properties και Aegean Air.

TO ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ TRADER (κλείσιμο Πέμπτης)

Chartist Trader ‏@ApoManthAthens Stock Exchange 04/11/2016

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης