Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Τι να σκέφτεται τώρα ο Πρόεδρος;

tags :
Τι να σκέφτεται τώρα ο Πρόεδρος;



ΒΗΜΑτοδότης 
***

Τι σκέφτεται ο Πρόεδρος;


Τι άραγε να σκέφτεται τώρα μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ο νομομαθής, πρώτος ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου;

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, υπό την καθοδήγησή του καταρτίστηκε ο περιβόητος νόμος Παππά. Σε αυτόν προσέτρεξε ο υπουργός επίδοξος καναλάρχης προκειμένου να του δώσει τα φώτα του.

Αλλωστε ο κ. Παππάς ποτέ δεν έκρυψε τις συχνές επισκέψεις του στο Προεδρικό Μέγαρο. Και για να σας φρεσκάρω τη μνήμη, ας μεταφερθούμε μερικούς μήνες πίσω, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο Προεδρικό Μέγαρο...

***
Ως είθισται, την πρώτη ημέρα του έτους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχεται τις ευχές της πολιτικής, της στρατιωτικής, της εκκλησιαστικής και της διπλωματικής ηγεσίας.

Στέκεται (μαζί με τους υπασπιστές του και τον γενικό γραμματέα της Προεδρίας της Δημοκρατίας) στη μέση της αίθουσας τελετών και περνούν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν οι πάντες.

Σε όλους λέει και κάποια καλή κουβέντα ο Πρόεδρος ή κλείνει ραντεβού μαζί τους. Οταν ήρθε η ώρα να τον χαιρετήσει ο Νίκος Παππάς, ο Πρόεδρος του είπε ότι ελπίζει πως εφέτος θα τελειώσει το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού τοπίου.

Ο κ. Παππάς όλο χαρά τού απάντησε: «Πάντοτε με τη δική σας καθοδήγηση...». Γι' αυτό διερωτώμαι τώρα τι να σκέφτεται ο Πρόεδρος.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης