Τελευταία Νέα

Με Prada πάει στην εκκλησιά…και η απόδραση του Θεοχάρη

tags :
Με Prada πάει στην εκκλησιά…και η απόδραση του Θεοχάρη

ΒΗΜΑτοδότης


Με Prada πάει στην εκκλησιά…


Τα δύο σημεία που έμειναν απ’ όλη τη φιέστα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν ο κ. Τσίπρας τούς έβαλε να ξαναψηφίσουν επειδή δεν του άρεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και η τσάντα Prada της υφυπουργού Βιομηχανίας Θεοδώρας Τζάκρη.

Τη ρώτησα πώς είναι δυνατόν να κουβαλά μια τέτοια φιρμάτη και πανάκριβη τσάντα σε ένα συνέδριο ενός κόμματος που θέλει να χαρακτηρίζεται αριστερό και ιδού τι απάντησε: 

«Η τσάντα σάς μάρανε. Εχω κι εγώ μια τσάντα την οποία κουβαλώ παντού, στην εκκλησία, στο γραφείο, στο συνέδριο». Απίστευτη εξήγηση, δεν νομίζετε;

Η απόδραση του Θεοχάρη

Συνέβη κι αυτό. Ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος έφυγε από το Ποτάμι και ίδρυσε (έχοντας στο πλευρό του τον Αλέκο Παπαδόπουλο) νέο κόμμα (στον χώρο και αυτός της Κεντροαριστεράς), τη «Δημοκρατική Ευθύνη», απέδρασε από το κόμμα του.

Δεν τον εκφράζει πλέον, όπως λέει, και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ανεξάρτητος βουλευτής. Τι είχε συμβεί; Τώρα λέει ότι ήταν «απλό μέλος στο κόμμα και όχι συνιδρυτής» και ότι δεν άντεχε να μην ομιλεί με άλλο κομματικό σχήμα. Δεν μπόρεσε τη μοναξιά.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης