Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Πίσω από κάθε… τεμπέλη που έχει πλουτίσει ξαφνικά, κρύβεται πάντοτε κάποιος πολιτικός!

tags :
Πίσω από κάθε… τεμπέλη που έχει πλουτίσει ξαφνικά, κρύβεται πάντοτε κάποιος πολιτικός!
Γιατί ποτέ κανένας δεν τους ψάχνει;

ΤΑ τελευταία χρόνια εκατοντάδες μεγαλοεπιχειρηματίες και προμηθευτές του Δημοσίου έχουν κατηγορηθεί, πολλοί από αυτούς έχουν καταδικαστεί και ορισμένοι βρίσκονται ή πέρασαν από τις φυλακές, για τη διασπάθιση ή την κλοπή δημόσιου χρήματος.

ΤΑ πλούτη χιλιάδων Ελλήνων, που μέσα σε λίγα χρόνια από ξυπόλητοι, ξεβράκωτοι και πεινασμένοι, όχι μόνο χόρτασαν την πείνα τους με σολομούς και χαβιάρι, αλλά έγιναν μεγάλοι και τρανοί, με πολυτελέστατες βίλες, πανάκριβα κότερα και φουσκωμένους λογαριασμούς, στις Ελβετικές τράπεζες και τους γνωστούς φορολογικούς παραδείσους των… Παρθένων νήσων, του Παναμά και των Κέιμαν.

ΦΥΣΙΚΑ όλα αυτά τα πλούτη δεν έπεσαν από τον ουρανό.

ΤΑ περισσότερα, για να μην πούμε ΟΛΑ, έγιναν με κομπίνες και απάτες και πάντοτε σε βάρος του Δημοσίου. Γιατί εμείς δεν ξέρουμε ούτε ένα πλούσιο να… μοιράζει λεφτά, ή να αφήνει να τον κλέβουν για να πλουτίζουν τα διάφορα λαμόγια.

ΚΑΙ το ερώτημα που αυτομάτως έρχεται στη σκέψη μας, όταν βλέπουμε αυτό τον τεράστιο στρατό, που ξαφνικά και χωρίς να ιδρώσουν πλούτισαν, είναι δυνατόν όλα αυτά τα… Συντάγματα των κατεργαραίων και των τεμπελχανάδων να τα έχουν ‘κονομήσει, τόσο γρήγορα, και να έχουν μαζέψει τόσα πολλά πλούτη, χωρίς κάποιοι να τους έχουν «βοηθήσει»;

ΑΣΦΑΛΩΣ όχι! Γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες να ήμασταν πλούσιοι, ενώ οι περισσότεροι από εμάς, μολονότι δουλεύουμε για 40, 50 ή ακόμα και 60 χρόνια, ούτε πλούτη είδαμε ούτε προκοπή και χαΐρι.

ΑΡΑ όλους αυτούς τους πλουτήσαντες ξαφνικά συμπατριώτες μας, που είναι χιλιάδες, ΚΑΠΟΙΟΣ ή ΚΑΠΟΙΟΙ τους προστατεύουν και τους προωθούν… Και ασφαλώς όλοι θα καταλαβαίνετε ποιοι είναι οι «ΚΑΠΟΙΟΙ», που βοηθάνε ένα κάρο κομπιναδόρους και τεμπέληδες να πλουτίζουν. Ήτανε και είναι ορισμένοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! Γιατί μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ έχουν τη δύναμη να «ΒΟΗΘΑΝΕ» τους φίλους, τους συγγενείς και τα συνεταιράκια τους να πλουτίζουν.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ καλούμε την κυβέρνηση και τον υπουργό Διαφθοράς, το σκληρό και άτεγκτο παλιό εισαγγελικό λειτουργό, τον κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όταν πιάνει κάποιο στα δίκτυά του, δεν φθάνει μόνο να τον στέλνει στον ανακριτή και στη φυλακή. Πρέπει να δώσει εντολή, ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ και ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και κυρίως ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ όταν ζούμε σε μια χώρα με τόσο πλούσιους ανθρώπους που οι περισσότεροι έχουν πλουτίσει δια της… επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος – βοήθειά μας - δεν είναι δυνατόν, μέχρι τώρα να έχει συλληφθεί ένας μόνο πολιτικός, ο Άκης…

ΚΑΙ οι άλλοι ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ρε παιδιά; Και γιατί κανένας δεν τους πιάνει ή γιατί κανένας δεν ασχολείται μαζί τους;

«Κ»




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης