Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

ΧΑΑ: Περιμένοντας τις εξελίξεις, πριν την επόμενη επίθεση...

tags :
ΧΑΑ: Περιμένοντας τις εξελίξεις, πριν την επόμενη επίθεση...

  • Περιμένοντας τις εξελίξεις
H αγορά αφού δοκίμασε το make or break μας στο 157 και μετά τον λευκό καπνό που φαίνεται να βγαίνει έκανε εντυπωσιακή ανοδική κίνηση ειδικά μετά την διάσπαση του 163.

Πλέον δοκιμάζεται το 170 επίπεδο που ουσιαστικά είναι και το πτωτικό trend του f25 μιας και όπως έχουμε αναφέρει υστερούσε από τον ΓΔ λόγω τραπεζικού κλάδου.

Ο τραπεζικός έχει το 52 ως κοντινή αντίσταση που διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση πιο επιθετική στον κλάδο. Το 165 και 163 είναι οι επιθετικές στηρίξεις στον f25 με το stop στην παρούσα να παραμένει στο 157.

Πλέον εκτός από την ΑΛΦΑ που είναι πλέον πάνω από τον ΑΜΚ και η ΕΤΕ βρίσκεται μίαν ανάσα από αυτή γεγονός που μπορεί να απεγκλωβίσει περαιτέρω ρευστότητα στο σύστημα.

Σήμερα η αγορά περιμένει να δει αν έχουμε εξελίξεις από το eurogroup ή θα χρειαστεί κάποιο έκτακτο τις επόμενες μέρες.

Όλα δείχνουν ότι είμαστε πλέον κοντά σε συμφωνία ενώ αν στο πακέτο περάσουν και τα κόκκινα δάνεια τότε ο τραπεζικός κλάδος μπορεί να πάρει ακόμα μεγαλύτερες ανάσες.

ΔΕΗ και ΕΛΠΕ είναι έτοιμα να πάρουν και αυτά με την σειρά τους τάση. Πολύ μεγάλο όγκο και το τίτλος της ΕΧΑΕ με το 503 να είναι και το επίπεδο εκείνο που μπορεί να δώσει τάση σε περίπτωση διάσπασης.

Intraday position LONG stop 157

___________________________

Support: 165,163,160, 157

Resist.: 169, 172, 174

Daily spot market position long s/l 147

ff

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης