Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός: Καλοκαιρινός προορισμός εκπτώσεων και προσφορών

tags :
Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός: Καλοκαιρινός προορισμός εκπτώσεων και προσφορών
Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ο καλοκαιρινός προορισμός εκπτώσεων και προσφορών με πλούσια δώρα και έως 24 άτοκες δόσεις  έως και 31/8. Οι επισκέπτες των καταστημάτων μπορούν να βρουν:
- Μοναδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα Smartphones, Tablets, Laptops, Ψηφιακές μηχανές και άλλα προϊόντα τεχνολογίας έως και 55%. Επιπλέον, το πακέτο σύνδεσης COSMOTE Internet On The Go με κάρτα μόνο 35€ από 50€, με 30 ημέρες δωρεάν Internet για σερφάρισμα χωρίς δεσμεύσεις όπου και αν βρίσκονται . Επιλέγοντας προϊόντα με έκπτωση, οι πελάτες μπορούν να κερδίσουν 1 ταξίδι 8 ημερών στο μαγευτικό Πουκέτ, 20 prepaid cards αξίας έως 500€, καθώς και χιλιάδες άλλα δώρα τεχνολογίας
- Τη μεγαλύτερη ποικιλία 4G Smartphones και Tablets, έως και 400€ φθηνότερα με επιδότηση συσκευής, για να ζήσουν όλοι την εμπειρία των απίστευτα γρήγορων ταχυτήτων 4G από την COSMOTE.
- Δωρεάν ή φθηνότερα το αγαπημένο Smartphone ή Tablet με σύνδεση COSMOTE  επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.
- Καλοκαιρινή Προσφορά: Tablet HP Slate 7 με δώρο το COSMOTE WiFi Pocket MF60 αξίας 71,60€. Διατίθεται με 169,90€ ή μόνο 9,90€  με σύνδεση στο COSMOTE Internet On The Go 5GB.
- Προσφορά από το COSMOTEBOOKS.gr: Με κάθε αγορά Smartphone, Tablet ή Laptop δωρεάν 10 ελληνικά e-books συνολικής αξίας 87€, και έως 40% έκπτωση σε περισσότερους από 450.000 e-books και έντυπα βιβλία.
- Προσφορά για Επαγγελματίες: Με κάθε νέα σύνδεση σε προγράμματα COSMOTE BUSINESS  και αγορά Smartphone, δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 50€.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης