Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Cosmote: Εκπτώσεις έως 46% για ομιλία στο εξωτερικό - Ξέγνοιαστο σερφάρισμα στο Internet

tags :
Cosmote: Εκπτώσεις έως 46% για ομιλία στο εξωτερικό - Ξέγνοιαστο σερφάρισμα στο Internet
Φθηνότερη ομιλία έως 46% αλλά και ξέγνοιαστο σερφάρισμα στο Internet με νέες ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις, απολαμβάνουν από την 1η Ιουλίου 2013 όλοι οι συνδρομητές της COSMOTE, που ταξιδεύουν στο εξωτερικό και κάνουν χρήση των υπηρεσιών COSMOTE Traveller και Travel & Surf.
Με εκπτώσεις  έως και 46% στο πάγιο τέλος για εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις φωνής θα επωφεληθούν φέτος το καλοκαίρι οι συνδρομητές της COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, που θα βρεθούν στο εξωτερικό από την 1η Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2013, με τη νέα προσφορά της υπηρεσίας COSMOTE Traveller. Έτσι θα μπορούν να μιλούν με ακόμα μεγαλύτερη άνεση χρησιμοποιώντας τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματός τους και στο εξωτερικό.
Επιπλέον, με τις νέες μειωμένες χρεώσεις της υπηρεσίας Travel & Surf από την COSMOTE, οι συνδρομητές της που ταξιδεύουν στην Ευρώπη  μπορούν, να σερφάρουν στο internet, να στείλουν email, να μάθουν τα νέα των φίλων τους στο Facebook και να αναζητήσουν πληροφορίες και οδηγίες, χωρίς άγχος, μόνο από 2€. Επιλέγοντας απλά το πάσο πρόσβασης που χρειάζονται ανάλογα με τις ανάγκες τους και έχοντας πλέον στη διάθεσή τους ακόμα περισσότερα δεδομένα (ΜΒ), πλοηγούνται στο Internet με απόλυτο έλεγχο κόστους και πολύ χαμηλές χρεώσεις.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης