Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο «TEA Interamerican Global Balanced Fund of Funds» από την Alpha Trust

tags :
Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο «TEA Interamerican Global Balanced Fund of Funds» από την  Alpha Trust
Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Προσωπικού της INTERAMERICAN, με γνώμονα την δημιουργία ενός ευέλικτου και αποδοτικού συνταξιοδοτικού προγράμματος, επέλεξε την ALPHA TRUST Α.Ε. Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων ως στρατηγικό συνεργάτη για την επαγγελματική διαχείριση των αποταμιεύσεων των μελών του.
Η επιλογή αυτή επισφραγίσθηκε με την ανάθεση για σύσταση και διαχείριση του Αμοιβαίου Κεφαλαίου TEA INTERAMERICAN Global Balanced Fund of Funds (Άδεια Σύστασης: Αποφ. Επιτρ. Κεφαλαιαγοράς: 175/21.6.2013).
Η δημιουργία αυτού του Αμοιβαίου Κεφαλαίου, αποτελεί εξειδικευμένη λύση, προσαρμοσμένη πλήρως στις απαιτήσεις και τα ειδικά χαρακτηριστικά των επενδυτικών σκοπών του Επαγγελματικού Ταμείου INTERAMERICAN. Πρόκειται για μικτό αμοιβαίο κεφάλαιο με παγκόσμιο προσανατολισμό το οποίο επενδύει, κατά κύριο λόγο, σε επιλεγμένα αμοιβαία κεφάλαια εξειδικευμένων οίκων του εξωτερικού, ικανοποιώντας πλήρως τους επενδυτικούς περιορισμούς που ισχύουν για τα Επαγγελματικά Ταμεία.
Η ανάθεση της διαχείρισης των αποθεμάτων του Επαγγελματικού Ταμείου INTERAMERICAN στην ALPHA TRUST, ισχυροποιεί τη σημαντική θέση που κατέχει σήμερα η ALPHA TRUST στη διαχείριση κεφαλαίων Θεσμικών επενδυτών και Επαγγελματικών - Συνταξιοδοτικών Ταμείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης