Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Διεθνής διάκριση για την ελληνική μπύρα BLUE island!

tags :
Διεθνής διάκριση για την ελληνική μπύρα BLUE island!
Η ελληνική, καλοκαιρινή μπύρα BLUE island κέρδισε τον τίτλο RUNNER UP OF NEW PRODUCT INNOVATION OF THE YEAR στο «Canadean's International Beer Strategy Congress» το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, στις 14 & 15 Μαΐου, 2013!
Με διαγωνιζόμενους απ ‘ολο τον κόσμο και συνολικά 6 κατηγορίες, η πρώτη μεσογειακή, καλοκαιρινή μπύρα η οποία παράγεται στην Ελλάδα, η BLUE island, απέσπασε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία New Product Innovation of The Year, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη της διάκριση στον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για ζυθοποιίες!

Ανακαλύψτε τη Νέα, Ελληνική Μπίρα από την εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία


Η πρώτη μεσογειακή, καλοκαιρινή μπύρα η οποία παράγεται στην Ελλάδα! Με κεντρικό μήνυμα “Destination Fun”, η μπίρα BLUE island υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης! Φτιαγμένη από παραδοσιακή κριθαρένια βύνη, μαγιά και αρωματικό λυκίσκο, προσφέρει υψηλή ποιότητα γεύσης σε μοντέρνα συσκευασία για ένα 100% ελληνικό προϊόν. Αναζητήστε τη στη μοντέρνα,  διάφανη φιάλη της και απολαύστε την παγωμένη, φέρνοντας στο μυαλό το κλασικό καυτό ελληνικό καλοκαίρι, κάθε στιγμή!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης