Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

HSBC: Εκδήλωση για την πρώτη παρουσίαση της υπηρεσίας HSBC Advance

tags :
HSBC: Εκδήλωση για την πρώτη παρουσίαση της υπηρεσίας HSBC Advance
Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η πρωτοποριακή, διαδραστική, hi-tech εκδήλωση για το λανσάρισμα της υπηρεσίας HSBC Advance με κεντρικό μήνυμα «Γνωρίζουμε το σημείο όπου ξεκινάς, ξέρουμε που θέλεις να φτάσεις και μπορούμε να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις».
Παρευρέθησαν πελάτες της HSBC, ανερχόμενοι επιχειρηματίες, καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένα στελέχη της τράπεζας, με πολυετή εμπειρία και μακρά παρουσία στον Όμιλο. Ο κ. Richard Groves, CEO της HSBC Ελλάδος, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια ο κ. Neil Fillbrook, Head of Premier, Advance & Wealth Europe αναφέρθηκε στη δημιουργία της νέας υπηρεσίας HSBC Advance ως απάντηση στις παγκόσμιες ανάγκες των πελατών, καθώς και στην εμπειρία των HSBC Advance πελατών ανά τον κόσμο.
Ακολούθησε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής & Μάρκετινγκ, HSBC Ελλάδος, όπου αναφέρθηκε στη νέα υπηρεσία  ως πρωτοποριακή για τα ελληνικά τραπεζικά δεδομένα, που «απαντάει» στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ώστε να ικανοποιεί τις τρέχουσες ανάγκες του, αλλά και να προγραμματίζει κάθε επόμενο βήμα του. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η HSBC Advance απευθύνεται σε ανθρώπους με ξεκάθαρους στόχους και φιλοδοξίες, που έχουν περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, που αναζητούν ασφάλεια και σιγουριά τώρα και για το μέλλον και χρησιμοποιούν την τεχνολογία για μεγαλύτερη ευελιξία στη ζωή τους.
Ακολούθησε cocktail party,καθώς και virtual περιήγηση των καλεσμένων στο μοναδικό κόσμο της HSBC Advance, μέσα από hi-tech παραγωγές υψηλού επιπέδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης