Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

HSBC: Νέο καταθετικό προιόν "sports"

tags :
HSBC: Νέο καταθετικό προιόν

Η HSBC, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και αναγνωρίζοντας ένα περιβάλλον με ενδιαφέρουσες προοπτικές στον κλάδο «αθλητικών ειδών και εξοπλισμού», δημιούργησε το νέο καταθετικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη  SPORTS.

 

Η Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη SPORTS”, συνδέεται με την πορεία της NIKE και της ADIDAS, δύο εταιρειών που βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού. Η ελάχιστη μικτή συνολική απόδοσή του στη λήξη είναι ίση με 3,5% για καταθέσεις σε Ευρώ και 3% για καταθέσεις σε Δολάριο ΗΠΑ, με δυνατότητα για μικτή συνολική απόδοση στη λήξη ίση με 13% για καταθέσεις σε ΕΥΡΩ και 12% για καταθέσεις σε Δολάριο ΗΠΑ. Η διάρκεια κατάθεσης είναι 3,5 έτη με ελάχιστο ποσό 3.000 Ευρώ ή Δολάρια ΗΠΑ. Η προεγγραφή του προϊόντος, που προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση, ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου 2009 και θα ολοκληρωθεί στις 27 Νοεμβρίου 2009.

 

Το προβάδισμα της NIKE (www.nike.com) στην αμερικανική αγορά σε όλους τους τομείς των αθλητικών ειδών, καθώς και η αντίστοιχη θέση της ADIDAS (www.adidas.com) στην ευρωπαϊκή αγορά, κάνουν ακόμα πιο ενεργό το ενδιαφέρον όσων αναζητούν νέες ευκαιρίες. Έτσι, μέσα από την Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη SPORTS" της HSBC, δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να επωφεληθεί από την έκβαση του «αγώνα» δύο παγκόσμιων πρωταθλητών.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.

 

-  Το προϊόν διατίθεται με προμήθεια συμμετοχής και προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση.

-  Η απόδοση της κατάθεσης υπόκειται σε φορολογία 10% σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

- Το παρόν σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επενδυτική συμβουλή ή ως προτροπή
για επένδυση.

- Η κατάθεση “SPORTS” καλύπτεται από το Financial Services Compensation Scheme του
Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης