Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

World Selection: Νέα επενδυτικά προϊόντα από την HSBC

tags :
World Selection: Νέα επενδυτικά προϊόντα από την HSBC
Σε μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η HSBC, παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και τις παγκόσμιες αγορές, καθώς και τα νέα επενδυτικά προϊόντα World Selection.

Οι τρεις πρώτες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα πρόσφατα ανακαινισμένα καταστήματα της HSBC, στο Κολωνάκι, στη Γλυφάδα, και την Κηφισιά, όπου οι περιφερειακοί διευθυντές του δικτύου καταστημάτων και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας, υποδέχτηκαν πελάτες και φίλους για την παρουσίαση των νέων επενδυτικών προϊόντων World Selection.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με δείπνο που παρέθεσε η HSBC στο Μουσείο Μπενάκη, όπου ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής & Marketing HSBC Ελλάδος, υποδέχτηκε πελάτες της HSBC και διακεκριμένες προσωπικότητες  από τον επιχειρηματικό κόσμο.  
Η κα. Τζένη Ταντίδου, Διεύθύντρια Marketing & Έρευνας HSBC Ελλάδος, παρουσίασε τον Όμιλο HSBC και τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο ο κ. Νίκος Παντελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., ο οποίος επικεντρώθηκε στην ελληνική οικονομία, τις χρηματαγορές και την επενδυτική στρατηγική για το 2010. Τέλος, η κα. Caroline Hitch, Senior Portfolio Manager, HSBC Global Asset Management, καλεσμένη ειδικά για την εκδήλωση από τον Όμιλο HSBC, με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση επενδυτικών χαρτοφυλακίων εστίασε στη νέα παγκόσμια επενδυτική πρόταση της HSΒC, το  World Selection. Πρόκειται για νέα πρωτοποριακή σειρά Αμοιβαίων Κεφαλαίων, που αποτελείται από 5 διαφορετικά επενδυτικά χαρτοφυλάκια, τα οποία ανταποκρινόνται σε διαφορετικά επενδυτικά προφίλ και διατίθενται σε επενδυτές σε ολόκληρο τον κόσμο, αποκλειστικά από την HSBC.
Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, ευχαρίστησε το κοινό και ανανέωσε το ραντεβού σε εκδήλωση αντίστοιχου ενδιαφέροντος στο μέλλον.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης