Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

SingularLogic: Επιτυχής η 1η Ηλεκτρονική Δημοπρασία Προμηθειών για τη MIG

tags :
SingularLogic: Επιτυχής η 1η Ηλεκτρονική Δημοπρασία Προμηθειών για τη MIG
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ηλεκτρονική Δημοπρασία Προμηθειών, που διεξήγαγε η SingularLogic στο πλαίσιο της θέσπισης διαδικασίας ηλεκτρονικών προμηθειών, για τον όμιλο της Marfin Investment Group (MIG).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία περιελάμβανε την επιλογή επώνυμου προμηθευτή για τις ανάγκες κάλυψης πάγιου εξοπλισμού με PC’s, Monitors, Laptops και Intel Servers 1U για όλες τις εταιρίες του Ομίλου MIG.

Τη διαδικασία της Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας ανέλαβε η SingularLogic, ως ο τεχνολογικός βραχίονας του Ομίλου MIG σε συνεργασία με τη CosmoOne, με στόχο την πιο συμφέρουσα προσφορά για την προμήθεια πάγιου εξοπλισμού, μέσω της αυτοματοποίησης της διαδικασίας επιλογής και αξιολόγησης των προμηθευτών. Οι εταιρίες που συμμετείχαν ήταν οι: HP, DELL και Fujitsu. Η διαδικασία υλοποιήθηκε σε ελάχιστο χρόνο και περιελάμβανε την κατάθεση τεχνικών προσφορών, την τεχνική τους αξιολόγηση και τέλος την ηλεκτρονική δημοπρασία. O προμηθευτής που επιλέχθηκε από τη δημοπρασία, θα προμηθεύσει τον Όμιλο με 500 Η/Υ, 250 Οθόνες και 200 Laptops.

Η ηλεκτρονική διαδικασία επιλογής προμηθευτών προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα σε διοργανωτές και συμμετέχοντες, όπως:

- Επίτευξη καλύτερης τιμής αγοράς
- Διαφάνεια της διαδικασίας και βελτίωση αποδοτικότητας αυτής
- Μικρότερο χρόνο διαπραγμάτευσης με τους συμμετέχοντες
- Μείωση του κόστους προμηθειών για τους διοργανωτές
- Μείωση του κόστους πωλήσεων και marketing για τους συμμετέχοντες
- Βελτίωση των περιθωρίων κέρδους

Σημειώνεται ότι η Ηλεκτρονική Δημοπρασία που διενεργήθηκε από τη SingularLogic αποτελεί μια νέα υπηρεσία για την εταιρεία, που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της επιλογής για δραστηριοποίηση στην παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών IT και Business Process Outsourcing Services και διατίθεται σε επιχειρήσεις και Οργανισμούς που επιθυμούν να αγοράσουν ή να διαθέσουν προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή, με αυτοματοποιημένες και διαφανείς διαδικασίες.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης