Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέο καταναλωτικό δάνειο home ecoλογικο από την Emporiki

tags :
Νέο καταναλωτικό δάνειο home ecoλογικο από την Emporiki

Η Εμπορική Τράπεζα, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη στήριξης ενεργειών που ενισχύουν την προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλλουν στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, προωθεί το νέο καταναλωτικό δάνειο “home ecoλογικό”, με σκοπό τη χρηματοδότηση πρωτοβουλιών φιλικών προς το περιβάλλον και ενεργειών που σχετίζονται με εναλλακτικές πηγές εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Το νέο προϊόν “home ecoλογικό” απευθύνεται στα νοικοκυριά με οικολογική και παράλληλα αποταμιευτική συνείδηση που αναζητούν τρόπους μείωσης της κατανάλωσης μέσω της ενεργειακής και λειτουργικής αναβάθμισης του σπιτιού τους (π.χ. μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, ηλιακών συστημάτων, φυσικού αερίου, κουφωμάτων, λέβητα – καυστήρα, οικιακών συσκευών χαμηλής ενεργειακής κλάσης, μόνωσης, στεγανοποίησης κ.ά.).
 
Με το νέο προϊόν “home ecoλογικό”, η Εμπορική Τράπεζα προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν ενεργειακές παρεμβάσεις στην κατοικία τους με χαμηλό κόστος, καθώς το επιτόκιο, είναι συνδεδεμένο με το Euribor 3μήνου πλέον περιθωρίου, τελικό επιτόκιο σήμερα 7,22% (πλέον εισφοράς του Ν.128/75 0,60%). Παράλληλα, το “home ecoλογικό”, το οποίο διατίθεται χωρίς εξασφαλίσεις, προσφέρει υψηλό όριο χρηματοδότησης έως και € 30.000, μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής (έως 10 χρόνια) καθώς και δυνατότητα περιόδου χάριτος (έως 6 μήνες).

Στα πλεονεκτήματα του προϊόντος, προστίθενται και οι άμεσες διαδικασίες έγκρισης και χορήγησης του ποσού από τα έμπειρα στελέχη της Εμπορικής Τράπεζας.

Η Εμπορική Τράπεζα, με το νέο αυτό προϊόν εμπλουτίζει τη σειρά των προϊόντων καταναλωτικής πίστης, στοχεύοντας έτσι στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προϊόν “home ecoλογικό”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης