Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Πιστωτικές κάρτες FBBank VISA με επιτόκιο από 13% και πρόγραμμα επιστροφής μετρητών

tags :
Πιστωτικές κάρτες FBBank VISA με επιτόκιο από 13% και πρόγραμμα επιστροφής μετρητών
Η FBBank, ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, δημιούργησε τις νέες πιστωτικές κάρτες FBBank Visa Classic και FBBank Visa Gold, με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο 14%* και 13%* αντίστοιχα.
Παράλληλα, με το “Πρόγραμμα Επιβράβευσης Cash Return”, η FBBank επιβραβεύει τους κατόχους των πιστωτικών καρτών με επιστροφή μετρητών 1% επί των αγορών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μέγιστο ποσό  €30 μηνιαίως.
«Σχεδιάσαμε τις νέες πιστωτικές κάρτες της FBBank, λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στο τρέχον οικονομικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα επιβράβευσης που δημιουργήσαμε, με την επιστροφή μετρητών, σε συνδυασμό με τα χαμηλά επιτόκια συναλλαγών και αναλήψεων μετρητών καθώς και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των καρτών, συνθέτουν μία σειρά πλεονεκτημάτων, με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Αθανασιάδης, Διευθυντής Ιδιωτών & Ανάπτυξης της FBBank.
Οι νέες πιστωτικές κάρτες ενσωματώνουν την τεχνολογία chip, παρέχοντας ασφάλεια στις συναλλαγές, και προσφέρουν πρόσθετα πλεονεκτήματα:
Δωρεάν ανάληψη μετρητών από όλα τα ΑΤΜ με το σήμα VISA στην Ελλάδα και στην ευρωζώνη
Δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο
Έκδοση έως δύο πρόσθετων καρτών με δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο
Διπλή χρήση και ως Cash Card στα ΑΤΜ με το σήμα ΔΙΑΣ,  για δωρεάν ανάληψη μετρητών στην Ελλάδα με απευθείας χρέωση του λογαριασμού του πελάτη.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα καταστήματα της FBBank ή να καλέσουν στο 210 7499045.
*Πλέον εισφοράς του Ν.128/1975, σήμερα 0,6%

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης