Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Δύο οι διακρίσεις για την ΕΨΑ στην γιορτή των καλύτερων!

tags :
Δύο οι διακρίσεις για την ΕΨΑ στην γιορτή των καλύτερων!
Made in Greece 2015
Μια βραδιά θεσμός για τα ελληνικά προϊόντα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου από την Ελληνική Ακαδημία Marketing, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με τα βραβεία "Made in Greece 2015".
Ανάμεσα σε εξαιρετικά προϊόντα, γνωστά brands και σημαντικές εταιρίες, απέσπασε τιμητικό έπαινο στην κατηγορία Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος για τα αναψυκτικά «ΕΨΑ λάϊτ και το υγρό γλυκαντικό λάϊτ drops». Μια σειρά προϊόντων πρωτότυπη, καινοτόμα αλλά κυρίως τόσο απολαυστική που ξετρελαίνει και τους πιο απαιτητικούς. Αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, για καλύτερη υγεία αλλά πάντα με υπέροχη γεύση.
Η ΕΨΑ έλαβε επίσης Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος για την πασίγνωστη «ΕΨΑ Λεμονάδα». Ένα ακόμα για ένα τόσο αγαπημένο προϊόν. Και ποιος δεν έχει γευτεί τη μοναδική γεύση της Λεμονάδας ΕΨΑ, που παραμένει αναλλοίωτη τόσα χρόνια για να «δροσίζει» γενιές και γενιές!
Το σημαντικότερο όμως όλων, είναι ότι ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί επιβράβευση της ελληνικής ποιότητας, αναδεικνύει τη δυναμική της ελληνικής καινοτομίας και προωθεί την αναδυόμενη εξωστρέφεια των ελληνικών brands. Γιατί μια οικονομία είναι πραγματικά εξωστρεφής και ανταγωνιστική όταν μπορεί να παράγει και να διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν αξία ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες παγκοσμίως.
Η ΕΨΑ έχει καταφέρει να συνδυάσει την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα με την καινοτομία κάνοντας την παράδοση να μοιάζει μοντέρνα και απολαυστική.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης