Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Χριστούγεννα Σκέτη Γλύκα με Sweete Stevia!

tags :
Χριστούγεννα Σκέτη Γλύκα με Sweete Stevia!
Η Sweete Stevia απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, σε εκείνους που αναζητούν έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής αλλά και σε όλη την οικογένεια και φροντίζει να μην στερηθείτε ούτε τις γιορτές, αγαπημένες γλυκές γεύσεις, σε κάθε τους εκδοχή
Φέτος τις Γιορτές απολαμβάνουμε ότι πιο γλυκό με τη Sweete Stevia, το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, που φρόντισε να κάνει τα Χριστούγεννα ακόμη πιο απολαυστικά με δύο εναλλακτικές συνταγές των αγαπημένων μας γλυκών.
Χάρη στη Sweete Stevia - χωρίς θερμίδες - πλέον απολαμβάνουμε άφοβα και χωρίς τύψεις λαχταριστά Μελομακάρονα και ξεχωριστούς Κουραμπιέδες με… φυσική γλύκα, δίχως την επιβάρυνση των πρόσθετων θερμίδων της ζάχαρης.
Η Sweete Stevia απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, σε εκείνους που αναζητούν έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής αλλά και σε όλη την οικογένεια και φροντίζει να μην στερηθείτε ούτε τις γιορτές, αγαπημένες γλυκές γεύσεις, σε κάθε τους εκδοχή.
Μπείτε τώρα στο site της www.sweetestevia.gr και τη σελίδα της στο facebook www.facebook.com/Sweete.Stevia και ανακαλύψτε όλα τα οφέλη του αγαπημένου σας φυσικού γλυκαντικού, tips που θα σας μάθουν έξυπνους τρόπους για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη στην καθημερινότητά σας καθώς και μια σειρά από συνταγές για επιδόρπια, dressings και cocktails που θα σας συναρπάσουν!
Sweete Stevia
H Sweete Stevia είναι επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia, με εξαιρετική γεύση χωρίς θερμίδες.
Η φυσική γλυκιά της γεύση την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης. Θα τη βρείτε διαθέσιμη σε:
- ολοκαίνουρια συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε… κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.
- νέο κουτί Sweete των 100 sticks τo οποίo αποτελείται από 100 μονές μερίδες σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης. Η νέα συσκευασία συνοδεύεται κι από βελτιωμένη γεύση της Sweete Stevia λόγω μεγαλύτερης καθαρότητας του γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-A που διαθέτει (από 97% σε 98%).
- ανανεωμένο σακουλάκι Sweete 150γρ πάντα σε κρυσταλλική μορφή για χρήση στον καφέ και τη ζαχαροπλαστική, με ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης, για να έχετε ακριβώς τη γλύκα που επιθυμείτε
H Sweete διατίθεται στα φαρμακεία και στα Super Market Βερόπουλος από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης