Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέος καταθετικός λογαριασμός “Double” από την Εμπορική Τράπεζα

tags :
Νέος καταθετικός λογαριασμός “Double” από την Εμπορική Τράπεζα
Τον νέο καταθετικό λογαριασμό “Double”, που επιβραβεύει τους καταθέτες με αύξηση τόκων και παροχές υγείας, δημιούργησε η Εμπορική Τράπεζα, πιστή στην πολιτική της για παροχή καινοτόμων προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και τους επιβραβεύουν για τη σταθερή σχέση τους με την Τράπεζα.
Με τον λογαριασμό “Double”, η Εμπορική Τράπεζα αξιοποιεί την υψηλή τεχνογνωσία και την εξειδίκευση λιανικής τραπεζικής του μητρικού της Ομίλου, Crédit Agricole, ώστε να προσφέρει νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις χρηματοδοτικές και επενδυτικές ανάγκες των πελατών της.
Ο “Double” είναι ο πρώτος καταθετικός λογαριασμός που εξασφαλίζει διπλή επιβράβευση  στους καταθέτες, καθώς βραβεύεται η αποταμιευτική συμπεριφορά τους μέσω αύξησης των τόκων του λογαριασμού (έως και 100%), επιπλέον των κανονικών τόκων, ανάλογα με την αύξηση του μέσου ετήσιου υπολοίπου του λογαριασμού. Επιπλέον, με τον “Double” οι καταθέτες αποκτούν πρόσβαση σε ιατρικές και διαγνωστικές υπηρεσίες στο γνωστό δίκτυο διαγνωστικών κέντρων ‘Διάγνωση’ και σε συνεργαζόμενα κέντρα ανά την Ελλάδα, με τιμές Δημοσίου (ή με σημαντική έκπτωση) και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η πρόσβαση σε αυτές τις παροχές, οι οποίες επιπλέον ισχύουν και για όλους τους συνδικαιούχους του λογαριασμού, παρέχεται απλά με τη διατήρηση μιας ενεργής πάγιας εντολής εξόφλησης λογαριασμών - ΔΕΚΟ ή άλλων εταιρειών - συνδεδεμένης με το λογαριασμό.
Ο “Double” επιτρέπει στον καταθέτη να διατηρεί τη μέγιστη δυνατή ρευστότητα του κεφαλαίου του απαλλαγμένος από κάθε είδους περιορισμούς για τις συναλλαγές του, ενώ συνδυάζει την αποδοτική αποταμίευση με τη χρήση για όλες τις καθημερινές συναλλαγές, προσφέροντας παράλληλα σημαντικά επιπρόσθετα προνόμια στους καταθέτες.
Οι ενδιαφερόμενοι για τον καταθετικό λογαριασμό “Double” μπορούν να απευθύνονται σε όλα τα  καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας ή να καλούν από σταθερό τηλέφωνο στο 801 11 11 247 και από κινητό ή από το εξωτερικό στο 0030 210 6505000 ή να επισκέπτονται το www.emporiki.gr.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης