Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Μειώνει επιτόκια σε δάνεια και αυξάνει σε καταθέσεις το ΤΤ

Μειώνει επιτόκια σε δάνεια και αυξάνει σε καταθέσεις το ΤΤ
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σταθμίζοντας τις παρούσες οικονομικές συνθήκες και τον ιδιαίτερο ρόλο του στην οικονομία της χώρας, προχωρά σε μια δέσμη αποφάσεων (με ημερομηνία ισχύος την 29/03/2010) με σκοπό να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πελατών του και των καταναλωτών :
Στεγαστική και Καταναλωτική Πίστη
1.    Με σκοπό την αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων, προσφέρει το νέο προϊόν Στεγαστικών Δανείων «ΑΚΙΝΗΤΟ 3Χ3», μειώνοντας  κατά 1,50% το ειδικό σταθερό προνομιακό επιτόκιο για 3 έτη, στο επίπεδο του 3,00% (από 4,50%).
2.    Παρά την αυξητική τάση των επιτοκίων, διατηρεί αμετάβλητα τα βασικά επιτόκια Στεγαστικής και Καταναλωτικής Πίστης, καθώς και τα λοιπά επιτόκια στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων.
3.    Παρά τη μείωση της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος, συνεχίζει να χορηγεί με τον ίδιο ρυθμό στεγαστικά δάνεια.
Λογαριασμοί Καταθέσεων
4.    Συνεχίζει να προσφέρει το ασφαλές και υψηλής απόδοσης καταθετικό προϊόν, τον ΥΨΗΛΟΤΟΚΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ «ΑΝΕΒΑΙΝΩ», που συνδυάζει ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ σε μηνιαία βάση που κυμαίνονται από 1,40% έως και 6,00%, για ποσά από 50.000 Ευρώ και άνω και για διάστημα κατάθεσης 15 μηνών, με απόλυτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ανά μήνα, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση, προϋπόθεση και ψιλά γράμματα.
5.    Συνεχίζει την μακρόχρονη παράδοσή του, χτίζοντας σε βάθος χρόνου μια απλή και ειλικρινή σχέση με τους πελάτες του  καταργώντας και τη μοναδική επιβάρυνση επί των λογαριασμών καταθέσεων, η οποία συνδέονταν με τους ακίνητους λογαριασμούς. Τονίζεται, ότι ανέκαθεν στην πολιτική του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ήταν  η απόδοση τόκου από το πρώτο ευρώ κατάθεσης, καθώς και η απουσία οποιασδήποτε μορφής προμήθειας διαχείρισης και κίνησης λογαριασμών καταθέσεων, είτε του ιδίου, είτε τρίτου προσώπου.   

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, συνεχίζει να προσφέρει με κοινωνική ευαισθησία προϊόντα και υπηρεσίες, που συμφέρουν πραγματικά τους πελάτες του, στηρίζοντας έμπρακτα τη μέση Ελληνική οικογένεια και κατ΄  επέκταση την Ελληνική οικονομία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης