Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η Εμπορική Τράπεζα αναβαθμίζει το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστωτικών καρτών

tags :
Η Εμπορική Τράπεζα αναβαθμίζει το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστωτικών καρτών
Η Εμπορική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της και με στόχο τη διευκόλυνση του οικονομικού τους προγραμματισμού, προχωρά σε αναβάθμιση του προγράμματος «Emporiki Επιβράβευση» των πιστωτικών της καρτών Emporiki Bank Προνόμιο υγείας, με προσφορές σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων που παρουσιάζουν υψηλό ενδιαφέρον αυτή την περίοδο για το ευρύ κοινό.
Συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι, το πρόγραμμα «Emporiki Επιβράβευση» παρέχει επιστροφή μετρητών 5% από συναλλαγές σε ξενοδοχεία και πρατήρια καυσίμων, οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο, ο κάτοχος της κάρτας έχει τη δυνατότητα κέρδους έως 100 ευρώ κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Η προσφορά ισχύει για συναλλαγές έως και 31 Αυγούστου και ξεκίνησε από 1 Ιουλίου για πιστωτικές κάρτες Emporiki Bank Visa Προνόμιο υγείας και από 15 Ιουλίου για τις πιστωτικές κάρτες Emporiki Bank Mastercard Προνόμιο υγείας.
Οι πιστωτικές κάρτες Emporiki Bank Προνόμιο Υγείας προσφέρουν στους κατόχους τους παροχές υγείας – χωρίς επιπλέον κόστος – όπως δωρεάν check up κάθε χρόνο σε περισσότερα από 50 αστικά κέντρα πανελλαδικά καθώς και κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις σε χαμηλές τιμές δημοσίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.emporiki.gr/cards ή ένα κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης