Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το 2010 ξεκίνησε με διακρίσεις για τα Α/Κ της Eurobank EFG Α.Ε.Δ.Α.Κ

tags :
 Το 2010 ξεκίνησε με διακρίσεις για τα Α/Κ της Eurobank EFG Α.Ε.Δ.Α.Κ
Με νέες διακρίσεις από τη Morningstar® ξεκίνησε το 2010 για τα Α/Κ που διαχειρίζεται η Eurobank EFG Α.Ε.Δ.Α.Κ. κατακτώντας για άλλη μία φορά, τις πρώτες βαθμίδες των διακρίσεων που απολαμβάνουν τα Α/Κ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και αφορούν τη συνολική απόδοσή τους.
Συγκεκριμένα, οι διακρίσεις που έλαβαν με τέλος Ιανουαρίου και διατηρήθηκαν αμετάβλητες το Φεβρουάριο είναι:
Eurobank EFG (LF) I Equity Emerging Europe
Eurobank EFG (LF) Fund of Funds Balanced Blend
Interamerican Διαχείρισης Διαθεσίμων Εσωτερικού
Eurobank EFG (LF) Absolute Return
Eurobank EFG (LF) Special Purpose All Weather
Eurobank EFG (LF) Money Market Income Plus $
Interamerican Δυναμικό Μετοχικό Εσωτερικού
Σύμφωνα με τη μεθοδολογία της Morningstar®, κάθε μήνα πραγματοποιείται αξιολόγηση του καθενός Α/Κ σε σύγκριση με τα άλλα Α/Κ της κατηγορίας του. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της αξιολόγησης, κάθε Α/Κ επιβραβεύεται και με ανάλογα «αστέρια» (από 5 έως 1 αστέρια). Τα Α/Κ με την καλύτερη απόδοση λαμβάνουν την ανώτατη διάκριση «5 αστέρια», διάκριση η οποία αποδίδεται μόνο στο 10% της κατηγορίας τους. Ακολουθούν τα Α/Κ που λαμβάνουν «4 αστέρια», διάκριση την οποία λαμβάνει το 22,5% της κατηγορίας τους, κ.ο.κ.
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank EFG Α.Ε.Δ.Α.Κ. και πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών κ. Άρης Ξενόφος, «Οι νέες αυτές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όταν μάλιστα επιτυγχάνονται στη διάρκεια μιας νέας αλλά και δύσκολης χρονιάς επιβεβαιώνουν τη συνέπεια και την προσπάθεια της εταιρείας για ποιότητα στο διαχειριστικό αποτέλεσμα. Ποιότητα, η οποία παρέχει ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην Eurobank EFG Α.Ε.Δ.Α.Κ αναδεικνύοντας την ικανότητα των ελληνικών εταιρειών διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων να ανταγωνίζονται ισάξια τους επενδυτικούς οίκους του Εξωτερικού.» -

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης