Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

HSBC World Selection: Επενδυτικές ευκαιρίες χωρίς σύνορα

tags :
HSBC World Selection: Επενδυτικές ευκαιρίες χωρίς σύνορα
Ο Βρετανός Πρέσβης, Dr. David Landsman, υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους της HSBC στην παρουσίαση με θέμα «Ανακαλύπτοντας νέους δρόμους στον επενδυτικό χάρτη του σήμερα». Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν στις αγορές τα τελευταία χρόνια και οι ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στον επενδυτικό κόσμο του σήμερα.
Τη διοργάνωση πλαισίωσαν διακεκριμένες προσωπικότητες τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και διεθνώς αναγνωρισμένα στελέχη της HSBC, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της στρατηγικής μετοχικών επενδύσεων και μακρά παρουσία στον Όμιλο.  Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Dr. David Landsman, ΟΒΕ – Βρετανός Πρέσβης, ενώ ο κ. Α. Παπαναγιώτου, Senior Manager Customer Propositions της HSBC καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.  Ο κ. Γιάννης Βεζανής,  Γενικός Διευθυντής της HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΔΑΚ μίλησε για την επενδυτική στρατηγική του 2010.  Στη συνέχεια, οι κ.κ. Matteo Pardi, Head of Sales for Southern Europe HSBC και Θανάσης Τσιμπονάκης, Relationship Manager, PFS, HSBC France, ανέλυσαν την επενδυτική στρατηγική του σήμερα και τις επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη νέα πρωτοποριακή σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων HSBC World Selection που αποτελείται από 5 διαφορετικά χαρτοφυλάκια και διατίθεται σε επενδυτές σε ολόκληρο τον κόσμο, αποκλειστικά από την HSBC.

Ο κ. Γιάννης Βεζανής, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ανανέωσε το ραντεβού, ως την επόμενη εκδήλωση ανάλογου ενδιαφέροντος.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης