Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Saxo Bank: Η πρώτη που προσφέρει στους επενδυτές πρόσβαση στην αγορά της Βραζιλίας

Saxo Bank: Η πρώτη που προσφέρει στους επενδυτές πρόσβαση στην αγορά της Βραζιλίας
Η Saxo Bank δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να πραγματοποιούν online συναλλαγές και επενδύσεις στην πιο ελκυστική αγορά της Λατινικής Αμερικής, μέσω τεσσάρων νέων Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης
Η Saxo Bank, ειδικός στις online συναλλαγές και επενδύσεις, προσφέρει για πρώτη φορά στους επενδυτές πρόσβαση στην αγορά της Βραζιλίας, μέσω των νέων επενδυτικών προϊόντων που είναι πλέον διαθέσιμα  στις πλατφόρμες της. Συγκεκριμένα, η Saxo Bank πρόσθεσε τέσσερα νέα Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures), τα οποία ακολουθούν τον Δείκτη Bovespa και το συναλλαγματικό ζεύγος Δολάριο ΗΠΑ-Ρεάλ Βραζιλίας (USD/BRL), επιτρέποντας στους επενδυτές να επενδύσουν σε μία από τις πιο εύρωστες οικονομίες και να αντισταθμίσουν τους κινδύνους στα χαρτοφυλάκιά τους.
Με αυτή την κίνηση, η Saxo Bank παρέχει στους επενδυτές τέσσερα επενδυτικά εργαλεία – τον Δείκτη BOVESPA, τον Δείκτη IBOVSPA Mini, το Συμβόλαιο Μελλοντικής Εκπλήρωσης BMF US Dollar και το Mini BMF US Dollar – τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες της (SaxoTrader, SaxoWebTrader και SaxoMobileTrader).
Επιπλέον, η επέκταση στην αγορά της Βραζιλίας σηματοδοτεί τη διεύρυνση τόσο της γεωγραφικής όσο και της προϊοντικής κάλυψης που προσφέρει η Saxo Bank, καθώς μέσα από τις πλατφόρμες που διαθέτει, οι επενδυτές έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 22,000 χρηματοοικονομικά προϊόντα, σε περισσότερα από 20 χρηματιστήρια Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης σε όλο τον κόσμο.
Ο κ. Pedro Brigham, Διευθυντής της Περιοχής της Λατινικής Αμερικής για τη Saxo Bank, δήλωσε σχετικά τα εξής: «Η αύξηση των τιμών των εμπορευμάτων έχει τοποθετήσει τη Βραζιλία στις επιλογές των επενδυτών. Η άριστη οικονομική της ανάπτυξη, η πολιτική σταθερότητα και η ρευστότητα της αγοράς, στην οποία διαπραγματεύονται περισσότερα από 3,5 δισ. δολάρια ΗΠΑ σε ημερήσια βάση, έχουν σαφώς δώσει στη χώρα ηγετική θέση στη Λατινική Αμερική, σε μία εποχή που οι επενδυτές ζητούν συνεχώς μεγαλύτερη πρόσβαση στις αναδυόμενες αγορές.»
Ο κ. Claus Nielsen, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Αγορών στη Saxo Bank, προσέθεσε τα εξής: «Η νέα δυνατότητα για διαπραγμάτευση Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης στη Βραζιλία σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για τη Saxo Bank. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ανά τον κόσμο πρόσβαση σε αυτήν την πολύ ζωντανή οικονομία. Στοχεύουμε στον περαιτέρω εμπλουτισμό των επενδυτικών εργαλείων για την αγορά της Βραζιλίας, ενώ θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε στις πλατφόρμες μας χρηματιστήρια αναδυόμενων χωρών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης