Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Δωδώνη – Μια…γλυκιά συμμαχία με τη Sweete

tags :
Δωδώνη – Μια…γλυκιά συμμαχία με τη Sweete
Οι λάτρεις του παγωτού δωδώνη μπορούν να αναζητήσουν τις δύο παραπάνω λαχταριστές γεύσεις αλλά και τη γεύση τριαντάφυλλο με Sweete σε όλα τα καταστήματα δωδώνη, με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Αποστολάκη
Φέτος, η γλυκιά συμμαχία της Sweete, γλυκαντικό από το φυτό stevia, με την ελληνική εταιρεία παγωτού δωδώνη διευρύνεται και προσφέρει τις θεϊκές γεύσεις βανίλια και σοκολάτα – λεμόνι σε επιλεγμένα ψυγεία, για το πιο γλυκό καλοκαίρι χωρίς θερμίδες.
Οι αγαπημένες γεύσεις βανίλια και σοκολάτα – λεμόνι που προσφέρουν γλυκές απολαύσεις χωρίς τις θερμίδες της ζάχαρης, γνώρισαν έντονη αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό και είναι πλέον διαθέσιμες σε οικογενειακή συσκευασία των 750 γρ. στα ψυγεία των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.
Οι λάτρεις του παγωτού δωδώνη μπορούν να αναζητήσουν τις δύο παραπάνω λαχταριστές γεύσεις αλλά και τη γεύση τριαντάφυλλο με Sweete σε όλα τα καταστήματα δωδώνη, με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Αποστολάκη.
Η Sweete συνδυάζοντας τη φυσική γλυκιά της γεύση με τη φιλοσοφία της δωδώνη, για άριστη ποιότητα με τα πιο φρέσκα, αγνά και εκλεκτά υλικά, ήρθε να κάνει το παγωτό ακόμα πιο θεϊκό χωρίς όμως τις θερμίδες της ζάχαρης. Το παγωτό δωδώνη από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα χωρίς συντηρητικά, συνδυάζεται ιδανικά με τη γλύκα της Sweete δίνοντας στο φετινό καλοκαίρι τη γεύση της πιο light απόλαυσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης