Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

HSBC: “Energy Memory” - Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη

tags :
HSBC: “Energy Memory” - Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη
H HSBC αναγνωρίζει και αναζητά συνεχώς νέες ευκαιρίες με επενδυτικές προοπτικές. Χαρακτηριστική είναι πλέον διεθνώς η έντονη δραστηριότητα στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας, σε τοπικό, αλλά και διασυνοριακό επίπεδο.
Με γνώμονα τη διαρκή αναζήτηση αγορών με επενδυτική προοπτική, η HSBC δημιούργησε τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη Energy Memory. Η νέα επενδυτική πρόταση προσφέρει μέγιστη συνολική μικτή απόδοση 30% για καταθέσεις σε Ευρώ, 25% για καταθέσεις σε Δολάριο και ελάχιστη μικτή εγγυημένη απόδοση 5% για καταθέσεις σε Ευρώ, αλλά και σε Δολάριο Η.Π.Α.
Η Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη “Energy Memory” έχει διάρκεια 5 έτη, προσφέρεται με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 Ευρώ ή Δολάρια Η.Π.Α. και παρέχει 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη. Η προεγγραφή ξεκινάει στις 21 Μαρτίου 2011 και θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαΐου 2011.
Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα καλάθι μετοχών, το οποίο περιλαμβάνει εταιρείες με παγκόσμιο προφίλ και συγκεκριμένα τις: BP plc, BG Group plc, CNOOC limited, Gazprom και Total SA.    
Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος «Τα τελευταία χρόνια, ο ευρύτερος κλάδος της ενέργειας εμφανίζει ιδιαίτερη κινητικότητα μέσω εξαγορών και συγχωνεύσεων. Η συγκεκριμένη αγορά μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της HSBC (Ανάλυση Oil sector outlook, 23/01/2011), θα λειτουργήσει σε ένα περιβάλλον καλύτερο το 2011, με ακόμα πιο θετικές επιδράσεις στις τιμές. Στον κλάδο αυτού του μεγέθους και της σημαντικότητας, η HSBC αναγνώρισε επενδυτικές ευκαιρίες, τις οποίες αξιοποίησε μέσα από τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη Energy Memory».
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης