Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Συνεργασία Executive Insurance Brokers - Chartis στο νέο πρόγραμμα «Φροντίδα Extra»

Συνεργασία Executive Insurance Brokers - Chartis στο νέο πρόγραμμα «Φροντίδα Extra»
Το νέο προνομιακό πρόγραμμα «Φροντίδα Extra» δημιούργησε η Executive Insurance Brokers, σε συνεργασία με την Chartis, το οποίο προσφέρει σε ιδιώτες και οικογένειες ασφαλιστική κάλυψη υποχρεώσεων σε περίπτωση ατυχήματος, καθώς και πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες αποκλειστικά για τους κατόχους του προγράμματος.
Το «Φροντίδα Extra» περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ιατρικών υπηρεσιών – όπως διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις κατ’ οίκον, αιμοληψία, ακόμα και οδοντιατρική φροντίδα – οι οποίες προσφέρονται με προνομιακές εκπτώσεις και με ιδιαίτερα χαμηλό ασφάλιστρο €28 ανά εξάμηνο και πραγματοποιούνται στο πανελλαδικό δίκτυο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα «Φροντίδα Extra» προσφέρει τα εξής:
•    Κάλυψη υποχρεώσεων του ασφαλιζόμενου, έως και €25.000, σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ολικής ανικανότητας εξαιτίας ατυχήματος.
•    Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των κλινικών του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης) και στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών, με ειδική προνομιακή χρέωση €30 ανά επίσκεψη. Τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται στα τμήματα επειγόντων περιστατικών των κλινικών, με ειδική προνομιακή τιμή €30 ανά επίσκεψη.
•    Ιατρικές επισκέψεις κατ’ οίκον με χρέωση:
-    €60 ανά επίσκεψη για τις εργάσιμες ημέρες και ώρες
-    €80 εκτός εργάσιμων ημερών και ωρών (οι επισκέψεις συνεργαζόμενων ιατρών στο σπίτι, όλο το 24ωρο, ισχύει μόνο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής).
•    Διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων στα διαγνωστικά κέντρα της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ και στις κλινικές του Ομίλου με έκπτωση 30% (οι εξετάσεις διενεργούνται με παραπεμπτικό σημείωμα ιατρού).
•    Νοσήλια με έκπτωση 10% στις κλινικές του Ομίλου.
•    Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο στις συμβεβλημένες κλινικές του Ομίλου, μέσα στα όρια του εκάστοτε νομού και με την προϋπόθεση ότι θα προκύψει νοσηλεία.
•    Αιμοληψία στο σπίτι με κόστος €10 (ισχύει μόνο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής).
•    Οδοντιατρική φροντίδα στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων και ιδιόκτητων οδοντιατρείων, με έκπτωση 40% στον τιμοκατάλογο ιδιωτικών τιμών του Ομίλου.
•    Ιατρικό Συντονιστικό Τηλεφωνικό Κέντρο μέσω ενός ενιαίου πανελλαδικού αριθμού 14 501 για τη διευκόλυνση διεξαγωγής των παραπάνω παροχών υγείας στο δίκτυο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη (με χρέωση €0,75 από σταθερά και €1,26 από κινητά ανά λεπτό χρόνου ομιλίας).
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Φροντίδα Extra», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Executive Insurance Brokers (Τηλ. επικοινωνίας: 210 3469549 Εσωτ. 2).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης